Στην Κατερίνη βρέθηκε χθες η υποψήφια ευρωβουλευτής και χρυσή Ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου, όπου είχε μια σειρά σημαντικών συναντήσεων και δραστηριοτήτων. Αρχικά, συναντήθηκε με τη φίλη και συνάδελφό της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου. Οι δύο γυναίκες διατηρούν στενή φιλία, καθώς για πολλά χρόνια υπηρετούν μαζί τον θεσμό της Περιφέρειας, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της αλληλοϋποστήριξης στον δημόσιο τομέα.

Η Βούλα Πατουλίδου, ως χρυσή Ολυμπιονίκης και αγωνίστρια της ζωής και της αυτοδιοίκησης, αποτελεί ένα πρότυπο δυναμικής γυναίκας που τιμά την πατρίδα μας. Είναι η πρώτη Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης, έχοντας διαγράψει σημαντική διαδρομή και θητεία σε θέσεις ευθύνης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου συνεχίζει να προσφέρει με αφοσίωση.

Μετά τη συνάντηση με την κα Μαυρίδου, η κα Πατουλίδου περπάτησε στον πεζόδρομο της Κατερίνης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και φορείς. Η επαφή της με τον κόσμο ήταν θερμή, με τους πολίτες να εκφράζουν την εκτίμησή τους για την προσφορά της στον αθλητισμό και στην αυτοδιοίκηση.

Στη συνέχεια, η κα Πατουλίδου επισκέφθηκε τον δήμο Κατερίνης, όπου την υποδέχθηκαν, εκ μέρους του Δημάρχου Γιάννη Ντούμου, οι αντιδήμαρχοι Ελίνα Διαμαντοπούλου, Ηλίας Τάπρας, Σάββας Καρυπίδης, Γιώργος Κοκαβίδης και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ευθύμιος Τσίρκος.