ΥΛΙΚΑ

500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα (397 γρ.), κρύο
200 γρ. κουβερτούρα, κομμένη σε μέτρια ακανόνιστα κομμάτια
100 γρ. νιφάδες κουβερτούρας
3 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σερβίρισμα
Χωνάκια παγωτού
Σιρόπι σοκολάτας
Λιωμένη κουβερτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στον κάδο του μίξερ μίξερ αφρατεύουμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
Συνεχίζουμε την ανάδευση και προσθέτουμε, τη βανίλια και το ζαχαρούχο γάλα.
Σταματάμε το χτύπημα και ενσωματώνουμε τις κουβερτούρες και ανακατεύουμε.
Μεταφέρουμε σε ένα μπολ με καπάκι και καταψύχουμε για 5-6 ώρες.
Σερβίρουμε το παγωτό σε χωνάκια και σε μπολ με σιρόπι σοκολάτας ή λιωμένη κουβερτούρα.

 

 

Πηγή: funkycook.gr