Συνελήφθη η 19χρονη και ο 28χρονος σύντροφός της

Μία 19χρονη στα Φιλιατρά κατηγορείται ότι εξέδιδε την 14χρονη αδελφή της, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να κατήγγειλε ο πατέρας των δύο κοριτσιών.

Ο 43χρονος Βούλγαρος πατέρας των δύο πήγε στο αστυνομικό τμήμα στις 13 Φεβρουαρίου και κατήγγειλε ότι η 19χρονη κόρη του εξέδιδε την 14χρονη αδελφή της, σύμφωνα με πληροφορίες του Best TV.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 19χρονη και ο 28χρονης σύντροφός της φέρονται να εξέδιδαν την 14χρονη. Αυτό φέρεται να ξεκίνησε μία εβδομάδα πριν από την καταγγελία και όταν ενημερώθηκε ο πατέρας κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.
Η 14χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο που επιβεβαίωσε τα όσα έχουν καταγγελθεί και αναμένεται το ιατρικό πόρισμα, σύμφωνα με το Best TV.

Μία διαφορετική εκδοχή των γεγονότων που οδήγησαν στην αστυνομική έρευνα παρουσίασε η εφημερίδα «Ελευθερία». Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, οι γονείς των δύο κοριτσιών άρχισαν να τα αναζητούν το βράδυ της Κυριακής και έπειτα από πληροφορίες έφτασαν σε γειτονιά όπου μένουν αρκετοί αλλοδαποί εργάτες γης. Όταν διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν μέσα στα σπίτια προκλήθηκε ένταση και κλήθηκε η Αστυνομία, που ξεκίνησε την έρευνα για την υπόθεση.

Η 19χρονη και ο 28χρονος συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον εισαγγελέα. Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων, μαστροπεία, διάθεση ναρκωτικών και αρπαγή από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, σύμφωνα με την «Ελευθερία». Από την εισαγγελέα ασκήθηκε δίωξη και κατά αγνώστων για την τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο. Οι δύο συλληφθέντες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.

 

 

Πηγή: lifo.gr