«Είμαι καθαρή, όποιος θέλει ας ψάξει»

Η Γεωργία Μπίκα δήλωσε ότι δεν γνωρίζει προσωπικά τη γυναίκα που ανέφερε σε ανάρτησή του ο γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη πριν βάλει τέλος στη ζωή του, απαντώντας σε όσους ενέπλεξαν το όνομά της στην υπόθεση αυτοκτονίας του 50χρονου.

Μιάμιση περίπου ώρα πριν ο 50χρονος αυτοκτονήσει έγραφε σε email τους λόγους που θα προχωρούσε στο απονενοημένο διάβημα. Στο e-mail, που εστάλη σε 24 ηλεκτρονικές διευθύνσεις, υπάρχει η φωτογραφία από την αστυνομική ταυτότητα γυναίκας, η οποία –σύμφωνα με τον ίδιο, τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και στην αυτοκτονία.

«Λίγο πριν δώσω τέλος στο δράμα που περνάω, θεωρώ υποχρέωσή μου να μάθουν όλοι ότι αυτό το όνομα (αναφέρει το όνομα της γυναίκας) με οδήγησε να βάλω τέλος στη ζωή μου», έγραφε.

Ο γυμναστής περιέγραφε αναλυτικά τα ποσά που του απέσπασε η γυναίκα, με την οποία δήλωνε ερωτευμένος. «Κατάφερε να μου αποσπάσει το ποσό των 90.000 ευρώ. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου 400.000 ευρώ . Δυστυχώς εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πληρώσει με αυτό το τίμημα με την απώλεια της ζωής μου. Μια ημέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας, από τότε παραμένει άφαντη».

Ο 50χρονος γυμναστής αναφέρθηκε και στο περιβόητο πάρτι στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, κάνοντας λόγο για κυκλώματα εκμετάλλευσης και εκβιασμού επιχειρηματιών.

«Αυτό έκανε κι αυτή… εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας ακόμα και πελάτες, από Κύπρο και Βουλγαρία… τους έπαιρναν από αεροδρόμια κ.λπ.», σημείωνε.

Ο 50χρονος σε ανάρτησή του στο Facebook είχε υποστηρίξει, μεταξύ άλλων, πως η γυναίκα ήταν εκείνη που έπεισε τη Γεωργία Μπίκα να πάει στο πάρτι σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, όπου κατήγγειλε ότι βιάστηκε.

«Υπήρξα μάρτυρας της επισταμένης καθοδήγησης και παρότρυνση της μητέρας της να παραβρεθεί η ανήλικη κόρη της μαζί με τη Γεωργία στο πολυσυζητημένο πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Την παρακαλούσα να μην πάει η κόρη της. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι πατέρας πήγε τα ευρήματα στην ασφάλεια και κίνησε την όλη διαδικασία. Εισαγγελική πρόταση… καταλήγει ότι η 24χρονη απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις αρχές…

Υπήρχε λόγος τελικά να πάει. Από τη συγκεκριμένη γυναίκα πληροφορήθηκα ότι σκόπευα μαζί με τον άντρα της να βλάψουν τους… Και την οικογένειά του. Εξαπάτηση επιχειρηματικών για την απόσπαση χρηματικών κερδών με δόλωμα την ίδια του τη γυναίκα…αυτό έκανε και αυτή…

Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας, ακόμα και πελάτες από Κύπρο η Βουλγαρία τους έπαιρνε από αεροδρόμια, τους έφερνε β…, έκανε τα γλυκά ματιά και κάποιες φορές ήθελαν ναρκωτικά. Ένα καλά στημένο κόλπο, όπως η ίδια αποκαλούσε», είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο γυμναστής, όπως μεταδίδει το Star.

Γεωργία Μπίκα: «Είμαι καθαρή, όποιος θέλει ας ψάξει»

«Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι. Έχω διαβάσει την είδηση όμως δεν γνωρίζω κάτι για αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση! Το τι μπορεί να γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν το γνωρίζω ούτε με αφορά. Εγώ σας λέω από τη δική μου κρίση…

Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται γιατί δεν γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της… Όσον αφορά στη φίλη μου αν υπονοεί κάτι τέτοιο δεν μου έχει δώσει ποτέ κάποιο άσχημο σημάδι! Δεν είναι μαμά μου ούτε μου έχει δώσει κάποια τέτοια εντύπωση. Προσωπικά όμως δεν την ξέρω καλά, μόνο την κόρη της…. Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα είχα απομακρυνθεί…

Φυσικά και συνδέουν εμένα, όμως όποιος θέλει μπορεί να ψάξει εάν θεωρεί ότι μπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Και είμαι καθαρή, δε θα έκανα ποτέ κακό σε κάποιον ούτε και θα τον εκμεταλλευόμουν. Με όλο το σεβασμό, το ότι κατήγγειλαν ένα περιστατικό και προσπαθούν να με μπλέξουν χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά, είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν σε κάποιον που ζητάει βοήθεια.

Δεν είναι να πάρω κάτι πίσω γιατί εγώ γνωρίζω και μόνο, όλοι οι άλλοι θα πουν χωρίς να τους νοιάξει κάτι! Εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου και αυτή τη στιγμή 24 χρόνων καλούμαι να διαχειρίζονται όλα αυτά τα πρωτόγνωρα πράγματα χωρίς να φταίω. Και δεν ζήτησα τίποτα ποτέ, ούτε ήξερα τις οικογένειες που ήταν στην υπόθεση μου. Έπειτα τις έμαθα και αναζητούσα μια συγγνώμη!

Δε θέλω άλλο να εκτίθεται η ζωή μου και η ψυχολογία μου σε όλο αυτό, ας κάνουν τη δουλειά τους οι αρμόδιοι. Οτιδήποτε άλλο βγαίνει σε site και προσπαθεί να εμπλέξει το όνομά μου σίγουρα είναι για να με βγάλει λάθος!», δήλωσε στο Star, η Γεωργία Μπίκα.

 

 

Πηγή: lifo.gr