Γράφει ο Βαγγέλης Μπαντές

Μετά από μια σύντομη απουσία, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Γιάννης Τσιμπονίδης επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με την εκπομπή «Κοντά Στους Αγρότες». Η επιτυχημένη εκπομπή, που ασχολείται με θέματα πρωτογενούς τομέα, θα μεταδίδεται ξανά από τη συχνότητα της Δίον τηλεόρασης, επαναφέροντας έναν καταξιωμένο δημοσιογράφο στις καρδιές των θεατών.

Ο Γιάννης Τσιμπονίδης, με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στο αγροτικό ρεπορτάζ, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο αξιόπιστους και ενημερωτικούς δημοσιογράφους στο ρεπορτάζ του πρωτογενούς τομέα. Έχοντας εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνα, και εφημερίδες, κυρίως στην περιοχή της Πιερίας, έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του. Επί σειρά ετών είναι βασικός συνεργάτης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Ενημέρωση & Αγγελίες», καθώς και του ΝΤΕΛΑΛΗ.

Οι αγρότες της περιοχής, που έχουν συνηθίσει τη φωνή και την παρουσία του Γιάννη Τσιμπονίδη στα μέσα ενημέρωσης, ανυπομονούν για την επιστροφή του. Ο δημοσιογράφος έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, παρουσιάζοντας πάντα έγκυρες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούν.

Η επιστροφή του Γιάννη Τσιμπονίδη στη ΔΙΟΝ τηλεόραση αναμένεται να φέρει ανανέωση στον τομέα του αγροτικού ρεπορτάζ και να προσφέρει στους θεατές ενδιαφέρουσες ειδήσεις και αναλύσεις για τα θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα.

Ο Γιάννης Τσιμπονίδης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΙΟΝ τηλεόρασης Πλάτων Τασχουνίδη, συζητούν για τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκπομπής, στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη.

Η εκπομπή «Κοντά Στους Αγρότες» αναμένεται να ξεκινήσει, το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 20.30 μ.μ., με φρέσκο περιεχόμενο και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, συνεχίζοντας να ενημερώνει και να ενώνει τους αγρότες με την υπόλοιπη κοινωνία.