Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20-1-2011 στην «Αμάλθεια» η καθιερωμένη κοπή της πίτας από τα μέλη του Δ.Σ. της Σχολής Γονέων- Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης.
Μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα αντάλλαξαν ευχές για την καινούρια χρονιά η οποία αναμένεται να είναι πολύ δύσκολη.
Ο Πρόεδρος της Σχολής Γονέων κ.Κωνσταντίνος Κορομπίλης στον σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε τους καλεσμένους και αφού τους ευχαρίστησε αναφέρθηκε στο τρέχον πρόγραμμα της Σχολής το οποίο είναι αρκετά δυνατό και πολυποίκιλο πλαισιωμένο  από εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας μας.
Σημείωσε μάλιστα ότι χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Κατερίνης από το περασμένο καλοκαίρι στον server του Δήμου έγινε μια σημαντικότατη προσπάθεια και «ανέβηκαν» σε real time 60 περίπου ομιλίες τις οποίες ο καθένας πλέον πολίτης του κόσμου, μέσα από την σελίδα www.sxoligoneon.gr μπορεί να δεί, να αποθηκεύει και να αντιγράψει όποια επιθυμεί.  
Ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Ιωακείμ αφού ευλόγησε την βασιλόπιτα και μεταφέροντας τις ευχές του Μητροπολίτου κ.κ. Αγαθονίκου ευχήθηκε στα μέλη του Δ.Σ. να γιορτάσουν και τα 25 χρόνια όπως γιόρτασαν πρίν λίγα χρόνια τα 20 και γιατί όχι τον χρυσό ιωβηλαίο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Γραμματέας της Σχολής κ.Ιωάννης Μπίνιας ο οποίος έτυχε το φλουρί της πίτας το οποίο συνοδευόταν από το βιβλίο  «ΚΑΤΕΡΙΝΗ –από την μικρή πόλη στην πολύτροπη πόλη