Για την Betina Goldstein σας έχουμε πει πολλά. Είναι η αγαπημένη μας nail artist. Εκείνη που δημιουργεί τα πιο κομψά μανικιούρ ever. Σχεδόν πάντα στα δικά της, κοντά νύχια. Ακόμη και τα πιο ιδιαίτερα nail art designs. Και είναι όλα τους υπέροχα.

Επίσης, έχει μεγάλη αδυναμία στις πέρλες με τις οποίες στολίζει τα νύχια δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα από τα μεγαλύτερα trends.

http://www.instagram.com/p/B_Af4TZD2yN/?utm_source=ig_embed

 

Παράλληλα όμως υπάρχουν και φορές που ζωγραφίζει με φοβερή δεξιοτεχνία μικροσκοπικές φιγούρες όπως για παράδειγμα retro κολυμβήτριες, τη Frida Kahlo αλλά και το πορτραίτο της κολλητής της!

http://www.instagram.com/p/B4YnWgOAtXm/?utm_source=ig_embed

 

Το τελευταίο όμως look που δημιούργησε είναι στ’ αλήθεια μία πολύ μεγάλη έκπληξη. Όχι τόσο λόγω του θέματος αλλά για το μεγάλο της ταλέντο να κα΄νει τα πάντα να φαίνεται τέλεια και chic.

Η Goldstein λοιπόν ζωγράφισε στην άκρη των νυχιών σαρδέλες… Ναι, μικροσκοπικές γαλάζιες-ασημί σαρδέλες. Όπως η ίδια δήλωσε κάτω από τη φωτογραφία του μανικιούρ στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, της έχει λείψει πολύ το ψάρεμα, αφού όπως γνωρίζουμε είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της χόμπι ever.

http://www.instagram.com/p/CC8_LeOjLSp/?utm_source=ig_embed

 

Πηγή:faysbook.gr