Η Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ πιστή στο ραντεβού της για 15η συνεχή χρονιά στη πόλη μας παρουσιάζει το παιδικό φαντασμαγορικό μιούζικαλ «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ».

Στους δύο βασικούς ρόλους πρωταγωνιστούν αγαπημένα μας πρόσωπα απ’ το θέατρο και την τηλεόραση όπως ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ στο ρόλο του ΤΕΡΑΤΟΣ και η ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΟΥΣΗ στο ρόλο της ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗΣ

Μία νέα παραγωγή λοιπόν της Παιδικής Σκηνής ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ έρχεται να προστεθεί στο κρίκο με τα γνωστά παραμύθια και λογοτεχνικά έργα που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

«Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ», ένα έργο το οποίο μεγάλωσε γενιές και γενιές, έγραψε το 1870 η μυθιστοριογράφος ΣΟΥΖΑΝ ΜΠΑΡΜΠΟ ΝΤΕ ΒΙΛΕΝΕΒ, με καταγωγή από την πόλη του Φωτός. Αυτή την υπέροχη ιστορία ΑΓΑΠΗΣ που διαδραματίζεται σε ένα μικρό χωριό της ΓΑΛΛΙΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι εμπλουτισμένη με πολύ ΜΟΥΣΙΚΗ – ΧΟΡΟ – ΤΡΑΓΟΥΔΙ – ΓΕΛΙΟ – ΘΕΑΜΑ!

 

 

Λίγα λόγια για το έργο

Πότε μεγαλύτερη αξία η ομορφιά; Όταν βρίσκεται στο σώμα ή την ψυχή και την καρδιά; Τι είναι όμορφο και τι άσχημο;

Τις απαντήσεις θα ανακαλύψουν τα παιδιά μέσα απ’ την παράσταση. Το έργο είναι ένας ύμνος της αγνής και άδολης αγάπης, ενώ παράλληλα διανθίζεται με κωμικές και απρόσμενες καταστάσεις, κάνοντας την παρακολούθησή του ακόμα πιο ευχάριστη.

Εδώ να σημειώσουμε πως η παράσταση το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 έλαβε μέρος σε μεγάλα ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

Στο ρόλο του ΤΕΡΑΤΟΣ ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ ενώ το ρόλο της ΠΕΝΑΜΟΡΦΗΣ υποδύεται η ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΟΥΣΗ. Μαζί τους είναι η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ, ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ και ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΕΚΑΒΗ» την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Ώρες παραστάσεων 12.00 μ.μ. & 5.30 μ.μ.

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο «ΣΑΒΒΙΔΗΣ» (Μεγ. Αλεξάνδρου 41)
Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€ / Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Πληροφορίες τηλ. 6973 056635

Τη Διασκευή και τις σκηνοθετικές οδηγίες της έδωσε ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΛΙΩΤΗΣ, τη μουσική έκανε ο αγαπημένος μας σε όλους ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, την παράσταση με τα εντυπωσιακά κοστούμια έντυσε η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ και το σκηνικό δημιούργησε η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ.