Κανονικά θα έπρεπε να σφύζει από ζωή. Όπως όλα τα καφενεία στα χωριά. Τα ζάρια από τα τάβλι να ακούγονται συνέχεια. Ο καφές να ανανεώνεται συνέχεια στο μπρίκι. Η τηλεόραση να είναι ανοιχτή και να σχολιάζουν οι θαμώνες. Αντί για αυτό ερημιά.

Το καφενείο – παντοπωλείο του Τζίπρα, στη Ζαχάρω, αντί για πελάτες έχει κούκλες βιτρίνας να κάθονται στις καρέκλες του.

Το σουρεαλιστικό καφενείο – παντοπωλείο, που βρίσκεται ανάμεσα στο Θολό και στο Λέπρεο στο δρόμο για την Νέα Φιγαλεία, φαίνεται ότι δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα μέτρα καταπολέμησης του κορωνοϊού.

Αυτό το μοναδικό καφενείο, έχει για πελάτες κούκλες βιτρίνας, φτιαγμένες και ντυμένες από σκουπίδια και κάθε λογής υλικό, οι οποίες ζουν την καθημερινότητα τους πίνοντας, καπνίζοντας, διαβάζοντας, απολαμβάνοντας την συμβίωση τους σε αυτό το ξεχωριστό καφενείο – παντοπωλείο.

Τα μέτρα όμως για χρήση μάσκας και ο περιορισμένος αριθμός ατόμων, φαίνεται να έχει απασχολήσει τους πελάτες, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Το μικρό, ειδυλλιακό σπίτι κάτω από την κληματαριά, που άλλοτε έσφυζε από ζωή, με τις πολλές κούκλες έξω στην αυλή, στα μπαλκόνια, στα παράθυρα και μέσα στο ίδιο το σπίτι, σεβόμενο τα μέτρα για την εξάπλωση του ιού, απέφυγε και αυτό, με την σειρά του, τον συνωστισμό σε εξωτερικούς χώρους.

Το αλλόκοτα ξεχωριστό και σουρεαλιστικό θέαμα του καφενείου – παντοπωλείου, εναρμονισμένο με τις νόρμες τις εποχής, φαίνεται να δίνει την δική του χιουμοριστική προσέγγιση για την καθημερινότητα μας, όπως αναφέρει το Ηλειαlive.