«Ζήσαμε μαζί μια υπέροχη ζωή, ταξίδια, δόξες, party, πλάκες, γέλια και ούτε μία δυσάρεστη στιγμή!» έγραψε ο μάνατζερ.

Η Ειρήνη Παππά έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών.

Ο θάνατός της αποτελεί μεγάλη απώλεια για τον πολιτισμό. Το θέατρο και η τέχνη γενικά της οφείλουν πολλά.

«Αγαπημένο μου Ειρηνάκι»
Ο Ηλίας Ψινάκης, την αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία και την ευχαριστεί για όλα όσα έζησαν μαζί και της οφείλει, ενώ συνόδευσε το κείμενο και με μια κοινή τους σπάνια φωτογραφία.

«Αγαπημένο μου Ειρηνάκι! Ζήσαμε μαζί μια υπέροχη ζωή, ταξίδια, δόξες, party, πλάκες, γέλια και ούτε μία δυσάρεστη στιγμή! Μου γνώρισες σπουδαίους ανθρώπους που κάναμε παρέα και κέρδισα πολλά! Ποιον να πρωτοθυμηθώ… Franco Ζeffirelli, Nino Rota, Menotti, Antoni Kouin, Anna Magnani, Sofia Loren, Pasolini, Delon, Dalida, Visconti, Garcia Marquez. Αυτούς και άλλους πολλούς είδα ψάχνοντας τις παλιές φωτογραφίες μας.

Βάζω αυτή γιατί είναι η αγαπημένη μου και μου θυμίζει που το σκάγαμε στο Χιλιομόδι, το χωριό σου. Θυμάμαι που φοράγαμε τις κελεμπίες και τραγούδαγες τις «ωδές»! Απ’ όλη αυτή τη παρέα, ο μόνος που μου έχει απομείνει και μπορώ να μοιραστώ αυτές τις αναμνήσεις, είναι ο Γιώργος Βογιατζής. Σε είχαμε χάσει πολύ πριν μας τη κάνεις για τα καλά. Θα βρεθείς πάλι επιτέλους με το μεγάλο σου έρωτα, τον Brando και τους καλούς μας φίλους, Βασίλη Φωτόπουλο, Βαγγέλη, Ντέμη Ρούσσο, Κακογιάννη και όλη τη παλιοπαρέα. Εμένα θα μου μυρίζει πάντα γιασεμί…».

Δείτε την ανάρτηση του:

 

 

Πηγή:in.gr