Αντιμέτωπος με δεκάδες καταγγελίες σε βάρος του για παρενόχληση των ανήλικων μαθητών του βρίσκεται γυμναστής δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, πολλοί γονείς έχουν κάνει προχωρήσει σε καταγγελίες κάνοντας λόγο για παρενόχληση και κακοποίηση των παιδιών που, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν, ανέρχονται στον αριθμό των 50 μαθητών. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν ένα “απλό γαργαλητό“.

Πατέρας μαθήτριας μίλησε στον ΑΝΤ1, λέγοντας “είχα παράπονα από την κόρη μου ότι ο δάσκαλος γαργαλούσε το παιδί μου. Πολλοί γονείς κάνανε παράπονα ότι υπήρχαν στα παιδιά τους γαργαλητά και άλλα πράγματα. Πήγαμε στο σχολείο, το ψάξαμε, εκείνος το αρνήθηκε στην αρχή αλλά μετά γνωρίζω ότι το παραδέχτηκε. Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο πατέρα, ο γυμναστής “κλείδωνε τα παιδιά στην τάξη με ηλιοφάνεια και δεν τα άφηνε να βγουν έξω, έλεγε πως τα έβαζε τιμωρία”. Μάλιστα σημείωσε πως, “επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή, δεν γνωρίζει το περιστατικό, είχε δει κάποια πράγματα, είχαν γίνει συστάσεις”.

“Έχουμε κάνει καταγγελία και ο κύριος βρίσκεται στο Τμήμα”.                                    Πηγή: news247.gr