Με λάμψη και χαμόγελα  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 25/02 η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας από το Παράρτημα Πιερίας της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών – «Οι Ολυμπιάδες». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και είχε ως στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.

Διοργανώθηκε με αγάπη και φροντίδα από την εξαιρετική ομάδα του διοικητικού συμβουλίου, με επικεφαλής την Πρόεδρο του συλλόγου, Φωτεινή Φλογέρα.Την πίτα ευλόγησε ο π. Μιχαήλ Κουρσιουμπάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου,  η σύζυγος του Βουλευτή Φώντα Μπαραλιάκου, Μελίνα Κορομήλη, εκπρόσωπος του Βουλευτή Κομνηνού Δελβερούδη, οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνης Ελίνα Διαμαντοπούλου, Θωμάς Αναστασιάδης και Ανέστης Μυστρίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Χρυσαυγή Δριστά, ο Πρόεδρος του ΒΕΝΙΑΜΊΝ Άρης Πετρίδης, η Σοφία Ζούρζουρα από τον δήμο Δίου Ολύμπου, η οποία κέρδισε το φλουρί, καθώς και μέλη – φίλοι του συλλόγου.