Υλικά

1 συσκευασία ζύμη για κρουασάν
Για την κρέμα τυριού (σαν τυροκαυτερή)
100γρ. φέτα
50γρ. μυζήθρα
½ πιπεριά Φλωρίνης ψητή από βάζο, στραγγισμένη
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουτ. γλυκού Tabasco
λίγα φυλλαράκια ρόκα ψιλή

Διαδικασία

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC. Πολτοποιείτε στο μπλέντερ όλα μαζί τα υλικά της γέμισης και την αφήνετε στο ψυγείο.

Ανοίγετε τη συσκευασία για κρουασάν ζύμη και κόβετε τη ζύμη σε έξι τρίγωνα. Πιάνετε τα τρίγωνα της ζύμης από τη μεγάλη πλευρά τους και τα τυλίγετε σε κρουασάν.

Τα αραδιάζετε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνετε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Αφού τα ξεφουρνίσετε και κρυώσουν τα κρουασάν, με ένα μαχαίρι τα ανοίγετε στη μέση και τοποθετείτε από μια γενναία κουταλιά γέμιση και μερικά φυλλαράκια ρόκας. Σερβίρετε αμέσως.

 

Πηγή: olivemagazine.gr