Κρουασάν με γαρίδες, ανθότυρο κρέμα και βότανα
odelalis,
26 Ιουνίου, 2021
1 λεπτά ανάγνωσης
Υλικά
8 κρουασάν βουτύρου
ψημένα
250 γραμ. ψιλές βρασμένες γαρίδες
1 πράσο ψιλοκομμένο
3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
300 γραμ. ανθότυρο κρέμα
1 ματσάκι σχοινόπρασο
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
λίγο ταμπάσκο (προαιρετικά)
πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το πράσο και τα φρέσκα κρεμμύδια.
Τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τα βάζουμε στο μπλέντερ, προσθέτοντας όλα τα υπόλοιπα υλικά, με διακοπτόμενη λειτουργία, για να μην λιώσουν τελείως.
Κόβουμε στη μέση τα ψημένα κρουασάν και τα γεμίζουμε με το μείγμα γαρίδας.
Σερβίρονται σε θερμοκρασία δωματίου.
Πηγή: argiro.gr