Το ξάσπρισμα μιας επιφάνειας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μια χαλαρή και ήρεμη αίσθηση στο χώρο, μια ελαφρώς απρόσεκτη πινελιά που γίνετε μόδα και σαρώνει στο διαδίκτυο. Όταν τα πάντα είναι λευκά, το ξάσπρισμα δίνει ακόμη πιο ζεστή και πιο απαλή εμφάνιση στο χώρο. Συνεχίζοντας το θέμα των ασβεστωμένων σχεδίων, σήμερα λοιπόν θα θέλαμε να σας δώσουμε ιδέες για ξασπρισμένα ξύλινα δάπεδα.

Τα ξασπρισμένα ξύλινα πατώματα, όπως και οι τοίχοι, είναι εκπληκτικά για τη δημιουργία μιας άνετης ατμόσφαιρας, μου θυμίζουν κάτι εμπνευσμένο από την παραλία, ήσυχο, γαλήνιο και σαθρά κομψό.

Τέτοια δάπεδα είναι αξιολάτρευτα για κάθε δωμάτιο, από το παιδικό έως κουζίνα, και φέρνουν μια τόσο χαλαρωτική αίσθηση, φαίνεται ότι αυτό το ξύλο σαν να είναι ξασπρισμένο με θαλασσινό νερό. Εκτός από τα ξύλινα ασβεστωμένα δάπεδα, μπορείτε να βρείτε ασβεστωμένα τούβλα, πέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας. Τέτοια δάπεδα είναι συχνά ορατά σε εισόδους και μερικές φορές σε μπάνια. Όσον αφορά το laminate με ξασπρισμένο αποτέλεσμα, είναι μια άνετη επιλογή που μοιάζει λίγο πιο μοντέρνα από το φυσικό ξύλο.

Δείτε στις παρακάτω εικόνες υπέροχες ιδέες έμπνευσης, που είμαστε σίγουροι ότι θα σας ενθουσιάσουν

 

 

Πηγή:texnotropies.info