Ένας από τους ρόλους που αναμφισβήτητα έχουν ταυτιστεί με την ηθοποιό Ντίνα Κώνστα είναι αυτός της εκκεντρικής και φλεγματικής πλούσιας κληρονόμου «Ντένης Μαρκορά» στη σειρά «Δύο Ξένοι».

Πολύ πρόσφατα μάλιστα έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης, ο οποίος έπαιζε τον ρόλο του «Νικηφόρου Κασιμάτη» και η ηθοποιός συγκλονισμένη είχε μιλήσει για το χιούμορ, που τον συντρόφευε σε κάθε του στιγμή, σε κάθε του γύρισμα στη σειρά.

Σε συνέντευξή της η Ντίνα Κώνστα είπε για το σίριαλ: «Ήταν ακόμα ένας ρόλος που έπαιξα…», ωστόσο θυμάται ότι εκείνη την εποχή γινόταν χαμός από τον απλό κόσμο που την συναντούσε. «Οι περισσότεροι με ρωτούσαν αν είμαι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός. Αυτό τους ενδιέφερε πάρα πολύ», σχολίασε, σημειώνοντας: «Ήταν ένα σίριαλ καλογραμμένο. Όταν κάτι είναι καλά γραμμένο, πάει και καλά. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, όρεξη να έχεις».

Αναφορικά με τα γυρίσματα της σειράς είπε: «Ήταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ. Δεν είχαμε ευτράπελα, ήταν βαριά δουλειά» και συμπλήρωσε: «Δεν βλέπω πολλή τηλεόραση. Ακόμα και τους Δύο Ξένους δεν τους βλέπω. Στενοχωριέμαι να βλέπω τον Νίκο Σεργιανόπουλο, που έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή».

 

Στον ρόλο της Σωτηρίας Μπέλλου

 

Όσο για το αν της λείπει η τηλεόραση η ηθοποιός είπε στη συνέντευξή της στο Secret: «Όχι. Έκανα πάρα πολλή τηλεόραση και δεν μου λείπει καθόλου», ενώ μνημόνευσε και τον δύσκολο ρόλο της Σωτηρίας Μπέλλου στο έργο «Σωτηρία Μπέλλου – Η περιπλανώμενη ζωή μιας ρεμπέτισσας», τον οποίο αγάπησε: «Δεν υπήρχε πιο δύσκολο πράγμα. Μιάμιση ώρα μόνη μου πάνω στη σκηνή».

 

 

Πηγή: ethnos.gr