Ο Χρήστος Στυλιανίδης αναλαμβάνει νέος υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μετά την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon, στο λιμάνι του Πειραιά, έφερε εξελίξεις και σε πολιτικό επίπεδο. Η ξαφνική ανακοίνωση σήμερα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την παραίτησή του από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής «μετέφερε» το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο στον βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ Χρήστο Στυλιανίδη.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μέσα από δήλωση-ανάρτηση, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η ενέργεια αυτή έρχεται στον απόηχο του τραγικού περιστατικού που σημειώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο 36χρονος Αντώνης Καργιώτης.

«Η δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη από μέλη του πληρώματος στο Blue Horizon μας έχει συγκλονίσει όλους. Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι Έλληνες ναυτικοί παραβιάζοντας τους πανάρχαιους κανόνες για την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα έσπρωξαν και εγκατέλειψαν έναν άτυχο νέο στα θολά νερά του λιμανιού του Πειραιά», τόνισε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Νέος υπουργός ο Χρήστος Στυλιανίδης
Ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Στυλιανίδης αναλαμβάνει με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την θέση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στη θέση του παραιτηθέντα Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

 

 

Πηγή:dnews.gr