Οι Γαλλίδες γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά ομορφιάς, γι αυτό και η γαλλική βιομηχανία ομορφιάς είναι από τις πιο πετυχημένες. Τι είναι όμως, αυτό που τις κάνει να φαίνονται πάντα τόσο περιποιημένες και όμορφες; Παρακάτω θα μάθετε ποιο είναι το μυστικό τους, ώστε να το υιοθετήσετε και να είστε και εσείς λαμπερές και ανανεωμένες.

 

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί της ομορφιάς

Να ενυδατώνεστε πάντα από το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Όσο πιο νωρίς αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μια ενυδατική κρέμα, τόσο πιο νεανικό θα φαίνεται το δέρμα σας. Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας, μπορείτε να διαλέξετε την κατάλληλη ενυδατική, η οποία θα απαλύνει τις ρυτίδες και θα δώσει μια λάμψη στο πρόσωπο σας.

 

http://www.instagram.com/p/B_DI7JOozr-/?utm_source=ig_embed

 

Minimal makeup look

Οι υπερβολές ακόμα και στο μακιγιάζ είναι περιττές. Επιλέξτε ένα ελαφρύ βάψιμο, για παράδειγμα εάν τονίσετε τα ματιά σας, κρατήστε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σας λιγότερο έντονα. Μια γυναίκα φυσικά βαμμένη και με ένα υπαινιγμό της μάσκαρας και με ένα τολμηρό χρώμα χειλιών είναι πάντα πιο δελεαστική.

Όταν φοράτε ρουζ, μην ξεχνάτε ότι ανήκει στα μήλα. Εφαρμόστε το ρουζ στα ζυγωματικά σας, ώστε να φαίνονται πιο έντονα. Επίσης, είναι πολύ βασικό να χρησιμοποιείτε το κατάλληλο χρώμα για την επιδερμίδα σας, ώστε να μην φαίνεστε υπερβολικά βαμμένες.

 

http://www.instagram.com/p/B-eyBDXnnfi/?utm_source=ig_embed

 

Να φοράτε άρωμα κάθε μέρα.

Μπορεί αυτή η συμβουλή να σας φαίνεται αυτονόητη, αλλά είναι πολύ βασική. Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάτε το άρωμα σας, γιατί είναι αυτό που αναδεικνύει την προσωπικότητα σας και μένετε για πάντα στο μυαλό των άλλων. Βρείτε λοιπόν, ένα άρωμα διακριτικό, που να σας ταιριάζει. Επίσης, πριν το αγοράσετε, να το δοκιμάζετε στο σώμα σας, διότι η χημεία που δημιουργείται είναι μοναδική στον καθένα. Αυτό που μυρίζει υπέροχα σε κάποιον, μπορεί να μη μυρίζει ωραία πάνω σας.

 

http://www.instagram.com/p/B-KpWyroycJ/?utm_source=ig_embed

 

Αφήστε τα φρύδια σας.

Τα πλούσια και γεμάτα φρύδια είναι πολύ στη μόδα τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό εάν δεν τα έχετε πειράξει μην τα βγάλετε, εάν από την άλλη τα έχετε ήδη αφαιρέσει, ήρθε η στιγμή να τα ξαναφήσετε. Για να έχετε πιο πυκνά φρύδια, μπορείτε να αγοράσετε ένα σέρουμ, το οποίο έχει πρωτεΐνες, που τα βοηθάνε να μεγαλώσουν πιο γρήγορα και θρέφει το θύλακα της τρίχας.

 

 

Πηγή: jenny.gr