Υλικά

60 γρ. νιφάδες βρώμης
120 ml γάλα αμυγδάλου
1,5 γρ. κανέλα
20 γρ. καρύδια, σπασμένα
10 γρ. μαύρες σταφίδες
10 γρ. σπόρους chia
20 γρ. ταχίνι
1 πρέζα κύμινο
7 γρ. μέλι

Διαδικασία

Σε ένα βαζάκι χωρητικότητας 350 γρ. βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να μουσκέψει καλά η βρώμη.

Κλείνουμε με το καπάκι ή με μία μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο αποβραδίς ή για τουλάχιστον 6 ώρες. Το πρωί, αν δεν το θέλουμε πολύ πηχτό, προσθέτουμε λίγο ακόμα γάλα και γαρνίρουμε προαιρετικά με μπανάνα και καρύδια.

 

Πηγή: olivemagazine.gr