Γράφει ο Βαγγέλης Μπαντές

Το χιόνι κάλυψε τα χωριά του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, φέρνοντας μια όμορφη  εικόνα στο καθημερινό τοπίο. Από τη στιγμή που ξεκίνησε η χιονόπτωση στη Βόρεια Πιερία, ο Δήμαρχος Χρήστος Κομπατσιάρης βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τον αποχιονισμό.

Με την εμπειρία του, συντονίζει τις προσπάθειες και εκφράζει την αποφασιστικότητα του δήμου να διατηρήσει ανοικτές τις κύριες οδικές αρτηρίες για την ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων.

Άλλωστε, ο κ.  Κομπατσιάρης υπηρέτησε ως υπάλληλος του Δήμου για πάνω από τριάντα χρόνια και γνωρίζει τη διαδικασία αποχιονισμού της περιοχής. Τώρα, από τη θέση του δημάρχου, δεν δίστασε να βρεθεί μπροστά στη μάχη, ανεβαίνοντας προσωπικά σε μηχανήματα για να συμμετάσχει στις προσπάθειες αποχιονισμού.

Η μάχη με τα χιόνια στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού αναμένεται να είναι ολονύχτια, καθώς οι προγνώσεις των μετεωρολόγων δίνουν χιονοπτώσεις μέχρι το πρωί της Κυριακής.

Φωτογραφίες και βίντεο από το αμαξοστάσιο του Δήμου στον Κολινδρού – Συντονισμός για τον αποχιονισμό

Φωτογραφίες από τον χιονισμένο Κολινδρό

Φωτογραφίες από το χιονισμένο Παλιό Ελευθεροχώρι – Τον αποχιονισμό συντονίζει η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μεθώνης Μαρία Ναβροζίδου

Φωτογραφίες από τα χιονισμένα Ρυάκια