Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια παράξενη παραγγελία, αφού γυναίκα ισχυρίζεται πως ενώ παράγγειλε κοτόπουλο της ήρθε…πετσέτα! Για να δούμε, όμως πως ακριβώς έχει η ιστορία.

Η Αλίκε Πέρεζ που είναι και μητέρα παράγγειλε τηγανητό κοτόπουλο από μια αλυσίδα εστιατορίων γρήγορου φαγητού. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το παράδοξο είναι πως αντί για την μερίδα του τηγανητού κοτόπουλου που είχε παραγγείλει, της έστειλαν μια τηγανητή… πετσέτα.

Η Αλίκε παράγγειλε από την αλυσίδα fast food Jolibee στις Φιλιππίνες και διαπίστωσε πως κάτι δεν πάει καλά όταν πήγε να κόψει το «κοτόπουλο» για να το δώσει στον γιο της.

Στην ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook, που έγινε viral με 104K likes, έγραψε ότι: «Παραγγείλαμε fast food και πήρα τηγανητό κοτόπουλο για τον γιο μου. Κι ενώ προσπαθούσα να του δώσω μια μπουκιά, είδα ότι ήταν πολύ δύσκολο να το κόψω. Προσπάθησα να το ανοίξω με τα χέρια μου και έπαθα πλάκα όταν είδα ότι ήταν μια τηγανητή πετσέτα. Αυτό είναι πραγματικά πολύ ανησυχητικό. Πώς είναι δυνατό να ρίξεις μια πετσέτα μέσα στη φριτέζα και να την τηγανίσεις;» αναρωτήθηκε η μητέρα. Επίσης έγραψε: «Τόσο αηδιαστικό και ντροπιαστικό. Νομίζω ήταν καλυμμένη και με κουρκούτι» σχολίασε ταραγμένη η γυναίκα για την τηγανητή πετσέτα. (…) «Προσπάθησα να ηρεμήσω έπειτα από αυτό, αλλά πείτε μου πώς;» έγραψε μεταξύ άλλων.

Να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής η αλυσίδα φαγητού δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση.

 

Πηγή: olivemagazine.gr