Ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου έκοψε την πίτα του δημοτικού συμβουλίου. Κίνηση με πολλούς συμβολισμούς…

Παράπονα στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης για την επιλογή της «Εκάβης».  Εδώ που τα λέμε δεν είναι και ότι καλύτερο να συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο και οι σύμβουλοι να κάθονται σε καρέκλες.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης ακούστηκαν και ορισμένα παράπονα για το ότι δεν υπήρξε σχετική ενημέρωση στους εκλεγμένους συμβούλους για τον «Καλλικράτη» και τις διαδικασίες. Αν δεν κάνω λάθος, μόνον στην Πιερία έγιναν δύο ημερίδες, αλλά οι «παραπονιάρηδες»  έλαμψαν δια της απουσίας τους.

 

Νίκος Λαζαρίδης (Πύδνα), Βούλα Ζησιού (Μεθώνη), Ξανθούλα Βασιλειάδου (Αιγίνιο) και Γιάννης Μπιτσιάνης (Κολινδρός), οι τέσσερις Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.
Τα δύο Νομικά Πρόσωπα του Δήμου θα αναλάβουν οι Γιώργος Καλύβας και Δημήτρης Χλεμές. Οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Βαγγέλη Πολύζο αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Γιώργος Φαρμάκης, Μαρία Τσιμήτρη, Πέτρος Κιάφας, Δημήτρης Μυλωνέρος και Βασίλης Βροχαρίδης οι πέντε Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δίου – Ολύμπου, όπως τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπαθανασίου, κατά τη προχθεσινή συνεδρίαση του πρώτου δημοτικού συμβουλίου.’

Τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων στις επιτροπές του δήμου Πύδνας – Κολινδρού ζήτησε ο δήμαρχος Βαγγέλης Πολύζος, αλλά κάτι τέτοιο δεν δέχθηκε ο συνδυασμός Λαγδάρη, ο οποίος – αν και προβλεπόταν από το νόμο – δεν ψήφισε τον  Επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Κώστα Δανιηλίδη να συμμετάσχει σε κάποια επιτροπή.


Πολύς ο κόσμος  στην ορκομωσία του Γιώργου Παπαθανασίου και των Δημοτικών Συμβούλων, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.  Ο φακός της  «Ενημέρωσης»,  «συνέλαβε»  τον  γνωστό επιχειρηματία Κώστα Τόκα της εταιρίας
«ΤΟΚΑΣ ΣΙΤΗΡΑ Α.Ε.»