Υλικά
3 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
½ πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
½ πιπεριά κίτρινη ψιλοκομμένη
6 ντοματίνια κομμένα στη μέση
½ κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
6 κουτ. γλυκού βούτυρο
6 φέτες ψωμί του τοστ ολικής
6 κουτ. σούπας κασέρι τριμμένο
½ κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία
Ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο, προσθέτετε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, τα ντοματίνια, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και σοτάρετε για λίγα λεπτά, μέχρι να μαραθούν. Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τον μαϊντανό, ανακατεύετε και κρατάτε στην άκρη.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC, στον αέρα. Αλείφετε τις φέτες του ψωμιού με το βούτυρο και τις προσαρμόζετε στις θήκες φόρμας για cupcakes.
Μοιράζετε το μίγμα με τις πιπεριές μέσα στις «φωλιές» από ψωμί, πασπαλίζετε με το τυρί και ψήνετε στο φούρνο για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα. Σερβίρετε
Tips
Τα ζουμιά που θα βγουν από το σοτάρισμα δεν τα βάζετε στο ψωμί.
Πηγή: olivemagazine.gr