Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Κατερίνης «Πολίτες σε δράση» αναφέρει τα ακόλουθα:

Δικαιώθηκε η λογική, με την ακύρωση του διαγωνισμού για τα παραθαλάσσια οικόπεδα στην Καλλιθέα. Συγχαίρουμε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΔ που αφουγκράστηκαν το μήνυμα της κοινωνίας και προέταξαν το όφελος του Δημοσίου και Τοπικού συμφέροντος.

Μια απόφαση που βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως άλλωστε υποστηρίξαμε σύσσωμη η αντιπολίτευση στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και καλέσαμε τη Διοίκηση να προασπιστεί το δημόσιο συμφέρον. Δυστυχώς ο κ. Κουκοδήμος πρότεινε και υπερασπίστηκε μια θέση, η οποία είναι ΑΝΤΙΘΕΤΗ με την ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλλιθέας και 19 εκ των 41 Δημοτικών Συμβούλων όλων των παρατάξεων που υπερψήφισαν την ακύρωση του διαγωνισμού. Για άλλη μια φορά ανακόλουθος ο κ. Κουκοδήμος με τις προεκλογικές δεσμεύσεις που ακούσαμε πρόσφατα σε βίντεο από ομιλία του στην Καλλιθέα.

Ο συνδυασμός μας, Πολίτες Σε Δράση, καλεί τη διοίκηση να συγκαλέσει ΑΜΕΣΑ ειδική συνεδρίαση, στην οποία θα συμμετέχουν και οι αρμόδιοι φορείς, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την κατάθεση προτάσεων για τη συνολική ανάπτυξη της περιοχής, προς όφελος του Δημοσίου συμφέροντος, του Δήμου και φυσικά των πολλών και όχι των λίγων.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ