Τι παρότρυνε τους θαυμαστές της σειράς ώστε να «επισπεύσουν» τη διαδικασία

Η Σάνεν Ντόχερτι έδωσε τη δική της απάντηση στους θαυμαστές της σειράς «Μάγισσες», όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός reboot της σειράς.

H Σάνεν Ντόχερτι έδωσε «κάποιες συμβουλές» στους θαυμαστές ώστε να «βοηθήσουν» ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία για να δοθεί πράσινο φως σε μια επίσημη σειρά επανένωσης με το αρχικό καστ.

«Εμείς ως ηθοποιοί, αν δεν έχουμε γράψει τη σειρά, δεν την έχουμε δημιουργήσει και δεν είμαστε παραγωγοί, δεν έχουμε δικαιώματα σε αυτήν», δήλωσε η ηθοποιός στο podcast της Let’s Be Clear. «Πιστεύω ότι η σειρά ανήκει στο CBS.

Το μόνο πρόσωπο ή η μόνη εταιρεία που μπορεί να πραγματοποιήσει μια επανένωση είναι το CBS». Παρόλο που η Σάνεν Ντόχερτι και οι συμπρωταγωνιστές της δεν έχουν τον τελικό λόγο, ενθάρρυνε τους θαυμαστές να μην το βάλουν κάτω και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

«Έτσι, αν θέλετε πραγματικά ένα reboot της σειράς, πρέπει να βομβαρδίσετε το Instagram τους, το Facebook [του CBS] και να γράψετε mail. Δεν ξέρω καν πώς να κάνω κάτι από αυτά, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος», είπε. «Να μαζέψετε υπογραφές και να τις στείλετε.

Αυτός είναι λίγο -πολύ ο μόνος τρόπος για να συμβεί». Επίσης, αστειεύτηκε ότι «θα πρέπει να γίνει γρήγορα, εκτός αν θέλετε να μας δείτε όλους ως γιαγιάδες».

Η Ντόχερτι πρωταγωνίστησε στη δημοφιλή σειρά «Μάγισσες» για τρεις σεζόν μαζί με τη Χόλι Μαρί Κόμπς και την Αλίσα Μιλάνο, όπου υποδύονταν τις αδελφές Χάλιγουελ.

Οι δύο πρώτες παρέμειναν έως και το τέλος της όγδοης σεζόν, όπου ολοκληρώθηκε η σειρά, ενώ η Ντόχερτι αντικαταστάθηκε με την Ρόουζ Μακ Γκρόυν που υποδυόταν την Πέιτζ.

Ενώ το αρχικό «Charmed» προβλήθηκε από το 1998 έως το 2006, το 2018 παραγγέλθηκε ένα άλλο reboot της σειράς για το νεανικό δίκτυο CW με ένα νέο καστ χαρακτήρων.

Πολλοί από τους πρωταγωνιστές και τους σεναριογράφους της αρχικής σειράς κατηγόρησαν το δίκτυο επειδή δεν έλαβε υπόψη της το αρχικό καστ. Η σειρά του CW είχε πιο νεανικό χαρακτήρα και διήρκησε τέσσερις σεζόν.

 

 

Πηγή:lifo