Αν σήμερα θέλετε να κάνετε τα μαλλιά σας μπούκλες, εμείς είμαστε μαζί σας. Έχετε σκοπό να πάτε στο super market ή ακόμα και να κάνετε μια βόλτα στην περιοχή σας και αυτές είναι οι μοναδικές μας έξοδοι αυτό το διάστημα. Θα πρέπει λοιπόν να δημιουργήσετε ένα ωραιότατο χτένισμα. Έχουμε πει όμως πως ο περιορισμός στο σπίτι είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκουράσετε και να φροντίσετε τα μαλλιά σας. Και αυτό σημαίνει πως πρέπει να απλώνετε συχνά μάσκες ενυδάτωσης και αναδόμησης, να χτενίζετε με προσοχή και κυρίως να αποφεύγετε τη χρήση των συσκευών θερμότητας.

Πως θα κάνετε μπούκλες όμως χωρίς σεσουάρ και μια στρογγυλή βούρτσα ή σίδερο; Κι όμως υπάρχει ένα πανέξυπνος τρόπος και ανατρεπτικός. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα καλσόν! Το τρικ αποκάλυψε η celebrity hairstylist Justine Marjan και είναι στ’ αλήθεια απίθανο και φρόντισε μάλιστα να το δείξει και σε video.

Δείτε λοιπόν τι ακριβώς πρέπει να κάνετε:

Βήμα 1ο: Τα μαλλιά σας πρέπει να είναι ελαφρά νωπά. Και τη διαδικασία θα την κάνετε το βράδυ αφού πρέπει να κοιμηθείτε με τις πλεξούδες.

Βήμα 2ο: Στερεώνετε το καλσόν στο κεφάλι σας με δύο κλιπ. Φροντίζετε ώστε το ένα μέρος τους να είναι στη δεξιά πλευρά και το άλλο στην αριστερή.

Βήμα 3ο: Θα δημιουργήσετε δύο πλεξούδες. Ξεκινάτε να πλέκετε τα μαλλιά σας παίρνοντας μαζί με την μία από τις τρεις τούφες της πλεξούδας και την άκρη του καλσόν.

Βήμα 4ο: Στερεώστε τις πλεξούδες με ένα λαστιχάκι. Προσοχή πρέπει να παραμείνουν στη θέση τους και να μην λυθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Βήμα 5ο: Το επόμενο πρωί λύνετε τις πλεξούδες σας και “χτενίζετε” τα μαλλιά σας με τα δάχτυλα. Οι μπούκλες είναι ελαστικές, τα μαλλιά σας λαμπερά και λεία. Επίσης δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φριζάρουν.

Ναι, είναι ένας από τους πιο περίεργους αλλά και τέλειους τρόπους να δημιουργήσετε φυσικές και ανάλαφρες μπούκλες και πρέπει να τον ακολουθήσετε σήμερα το βράδυ χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο video που ακολουθεί:

http://www.instagram.com/p/B-sextGBi41/?utm_source=ig_embed

Πηγή:faysbook.gr