Στο Δημαρχείο Κατερίνης βρέθηκε σήμερα, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, συνοδευόμενος από στελέχη του Υπουργείου, καθώς και του Εθνικού Κτηματολογίου.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος καλωσόρισε τον κο Κυρανάκη και εν όψει των ευρωεκλογών τόνισε ότι «Η συμμετοχή μας είναι καθοριστική, καθώς πρόκειται για εκλογική αναμέτρηση που επηρεάζει άμεσα τις ζωές μας. Η Ευρώπη είμαστε εμείς».

Ο πρωθυπουργός άλλαξε την εικόνα της χώρας

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό να αντιληφθούν οι πολίτες τη σημασία που έχει η ψήφος στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Ζητάμε τη θετική ψήφο τους προς τη Νέα Δημοκρατία, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης  έχει αλλάξει την εικόνα της χώρας. Ο δρόμος της σταθερότητας, της ανάπτυξης πρέπει να συνεχιστεί» σημείωσε από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στην συνάντηση παρέστησαν οι Βουλευτές Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Ξενοφών Μπαραλιάκος, Σπύρος Κουλκουδίνας, εκπρόσωπος της υφυπουργού Ανάπτυξης, Άννας Μάνη – Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πιερίας της Ν.Δ., Χαράλαμπος Μπρουσκέληςαντιδήμαρχοι του Δήμου Κατερίνης, καθώς και κομματικά στελέχη.

Στη συνέχεια φιλοξενήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κατερίνης διευρυμένη σύσκεψη με δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς, όπου τέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με το θέμα του κτηματολογίου,  του υποθηκοφυλακείου και υφιστάμενα προβλήματα στην λειτουργία τους. Στη διάρκειά  της,  ο κος Κυρανάκης αναφέρθηκε σε μία σειρά νέων ψηφιακών λύσεων για τη μείωση της γραφειοκρατίας και τη βελτίωση διαχείρισης των ακινήτων, γεγονός που όπως είπε «θα διευκολύνει και όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές στην καθημερινότητά τους».