Στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση με τις οποίες είναι αντιμέτωπος

Νέα σειρά – ντοκιμαντέρ για τον ράπερ και παραγωγό Diddy, φέρεται να εξαγοράστηκε από το Netflix.

Λίγες ημέρες μετά το βίντεο του άγριου ξυλοδαρμού της πρώην συντρόφου του Cassie, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνοντας το περιστατικό για το οποίο έχει καταγγέλλει τον Diddy, το TMZ αναφέρει ότι το ντοκιμαντέρ αποκτήθηκε από το Netflix.

Η παραγωγή του θα από την εταιρεία του 50 Cent και σύμφωνα με το ίδιο μέσο, τα δικαιώματα αποκτήθηκαν μετά από «έναν τεράστιο πόλεμο προσφορών».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημος τίτλος για το ντοκιμαντέρ, καθώς βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής, ωστόσο θα επικεντρώνεται στις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης κατά του ράπερ.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά το κοινό πιστεύει πως θα κάνει πρεμιέρα σύντομα.

Η είδηση της κυκλοφορίας του, έρχεται στον απόηχο της αγωγής που υπέβαλε το μοντέλο Κρίσταλ ΜακΚίνι εναντίον του Diddy για φερόμενη σεξουαλική επίθεση εναντίον της το 2003.

Ο ίδιος τις προηγούμενες ημέρες αναγκάστηκε να απολογηθεί για βίντεο που τον εμφανίζει χτυπά την Cassie, η οποία τον κατηγόρησε για βιασμό και σωματική κακοποίηση.

Είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του σε μήνυση τον Νοέμβριο του 2023, στην οποία αναφέρεται το περιστατικό που καταγράφηκε στο βίντεο από το ξενοδοχείο και τελικά διέρρευσε.

 

 

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή:lifo