Το κλασικά αγαπημένο brownies φοράει τα γιορτινά του και μεταμορφώνεται σε ένα μικρό σοκολατένιο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Συστατικά
380 γρ. πραλίνα σοκολάτας
2 αβγά
1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 συσκευασία έτοιμο γλάσο βανίλιας
100 γρ. πολύχρωμη τρούφα
Μερικά χριστουγεννιάτικα μπαστουνάκια

Τρόπος Μαγειρέματος
Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύεις την πραλίνα σοκολάτας, τα αβγά και το αλεύρι.
Αφού ανακατέψεις πολύ καλά, περιχύνεις το μείγμα σε ένα ταψί – φόρμα.
Ψήνεις στον προθερμασμένο φούρνο για 15 – 17 λεπτά.

Το αφήνεις να κρυώσει και να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Βγάζεις το brownies από το ταψί πάνω σε επιφάνεια εργασίας και το κόβεις σε μικρά τρίγωνα.
Κόβεις τα μπαστουνάκια σε μικρά κομμάτια τόσα όσα τα τρίγωνά σου για να γίνουν η βάση στα δεντράκια και βάλε από ένα σε κάθε δεντράκι.
Βάζεις το γλάσο σε ένα κορνέ και αρχίζεις να το απλώνεις σε σχήμα ζιγκ – ζαγκ.

Πασπαλίζεις την τρούφα και έτοιμο!