Η Cardi B έχει μεγάλη αδυναμία στα πολύ μακριά νύχια, τα έντονα χρώματα και τα συγκλονιστικά nail art designs. Μην ξεχνάτε πως κράτησε την προσωπική της μανικιουρίστ ξύπνια όλη τη νύχτα για να δημιουργήσει το πρώτο εντυπωσιακό, μετά καραντίνας, nail look. \

Η star μάλιστα φροντίζει να ενημερώνει τους followers -θαυμαστές της για κάθε νέο μανικιούρ συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια.

Παράλληλα, συνδυάζει πάντα τα χρώματα και τα σχέδια με αξεσουάρ όπως είναι για παράδειγμα οι τσάντες της. Με αυτό τον τρόπο άλλωστε αποκάλυψε τη συνεργασία της με τη Louis Vuitton πριν από μερικές εβδομάδες. Χρησιμοποιώντας το λογότυπο αλλά και τις αποχρώσεις της αγαπημένης της τσάντας.

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη nail art που θα σας αφήσει άφωνες. Άπλωσε στα τεράστια, τεχνητά της νύχια μια ροζ της Barbie απόχρωση και τα στόλισε με πέρλες σε διαφορετικά μεγέθη.

 

 

Υπεύθυνη για το συγκεκριμένο look, όπως και για τα υπόλοιπα, είναι η nail artist Jenny Bui η οποία αγαπάει πολύ τα κρύσταλλα και τις πέρλες και αυτός είναι ένας μόνο από τους λόγους που η Cardi B την έχει επιλέξει.

Αλήθεια, κορίτσια, πώς σας φαίνεται το μανικιούρ της; Θα τον υιοθετούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία ή είναι κάτι που σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

 

Πηγή:faysbook.gr