Μια ιδιαίτερη ιστορία από την ταινία «Mission Impossible» είδε από λίγες μέρες το φως της δημοσιότητας

Μια ιδιαίτερη ιστορία από την ταινία «Mission Impossible» είδε από λίγες μέρες το φως της δημοσιότητας. Η σκηνή όπου ο Τομ Κρουζ έσωσε έναν κάμεραμαν από σοβαρή πτώση την ώρα που βρισκόταν πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο περιστατικό όπου ο 58χρονος ηθοποιός αποδείχθηκε σωτήρας.

Πριν από 33 χρόνια είχε σώσει τη ζωή της Ελίζαμπεθ Σου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το Cocktail, όπως θυμήθηκε μέσω δημοσίευσης του στο Facebook ο υπεύθυνος για τις εναέριες σκηνές εκείνης της ταινίας, Bill Bennett.

«Γυρίζαμε τη σκηνή από ένα ελικόπτερο και ο Τομ με την Ελίζαμεπθ ήταν πάνω σε άλογα στην παραλία. Μετά από μερικές λήψεις, ο πιλότος προσγείωνε το ελικόπτερο και οι δύο ηθοποιοί έρχονταν σε εμάς για να δουν τις σκηνές και να πάρουν σημειώσεις απόν σκηνοθέτη. Το μοναδικό μόνιτορ βρισκόταν σε μία από τις θέσεις του ελικοπτέρου» ανέφερε αρχικά ο Bill Bennett.

O πίσω έλικας δούλευε ακόμα και η Ελίζαμπεθ Σου δεν τον είδε.

«Αν πέσεις πάνω του σε σκοτώνει κατευθείαν. Αφού είδαν τη σκηνή η Ελίζαμπεθ γύρισε ξαφνικά και πήγε προς τα εκεί. Ο Τομ είναι πιλότος και σε αεροπλάνο και σε ελικόπτερο και ήξερε πολύ καλά τι να προσέξει. Αμέσως κατάλαβε τον κίνδυνο. Έπεσε πίσω της και κατάφερε να πιάσει τα πόδια της ρίχνοντας την στο έδαφος. Εκείνη άσπρισε από τον φόβο της όταν κατάλαβε τι πήγε να συμβεί. Όλοι μας στο ελικόπτερο είχαμε τρομοκρατηθεί. Ο Τομ της έσωσε τη ζωή» κατέληξε ο Bill Bennett.

 

Πηγήin.gr