Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του από αναθυμιάσεις στην Κοιλάδα Λάρισας. Ο γιος των δύο ηλικιωμένων ήταν αυτός που τους βρήκε νεκρούς και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο αλλά ήταν ήδη αργά.

Όπως αναφέρει το larissanet.gr, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης όταν ο γιος εντόπισε τους γονείς του, χωρίς τις αισθήσεις τους, μέσα στην μικρή μονοκατοικία όπου το ζευγάρι διέμενε. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, όπως επίσης η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού υπήρχαν ενδείξεις ότι ξέσπασε φωτιά, η οποία όμως ήταν μικρής έκτασης, γι’ αυτό και δεν έγινε έγκαιρα αντιληπτή από τους περιοίκους, ενώ ήδη είχε σβήσει πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Η πρώτη εκτίμηση συντείνει στο γεγονός ότι οι αναθυμιάσεις εξαιτίας της φωτιάς οδήγησαν στο θάνατο τον 81χρονο και την 75χρονη. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, ώστε να διαπιστωθεί η αιτία από την οποία προέκυψε η φωτιά στον χώρο που οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.

 

 

Πηγή: thestival.gr