Κριός

Το μότο της ανάδρομη πορεία του Ουρανού μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021 είναι “περίμενε το απροσδόκητο”. Τα είδος των ξαφνικών ή/και ριζικών αλλαγών ξεκινά κυρίως από την εσωτερική σας ανάγκη να κάνετε αλλαγές, οι οποίες είναι απαραίτητες για την προσωπική σας ανάπτυξη και εξέλιξη σε εξωτερικό επίπεδο. . .

 

Ταύρος

Παρόλο που τα εξωτερικά γεγονότα μπορεί να φαίνονται πως έρχονται από το πουθενά με την ανάδρομη πορεία του Ουρανού μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021, η αλήθεια είναι πως είναι η δική σας εσωτερική ανάγκη να συμβούν. Σεβόμενος τις προσωπικές σας ανάγκες, ο συγκεκριμένος πλανήτης, θα φέρει στην ζωή σας εκείνο που χρειάζεστε για την προσωπική σας εξέλιξη και θα αφαιρέσει ότι δεν λειτουργεί πια υποστηρικτικά. . .

 

Δίδυμοι

Επειδή η Ουρανός ανάδρομος θα δράσει ανεξάρτητα με ή χωρίς την άδεια μας, είναι σημαντικό στην ανάδρομη του πορεία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου να είμαστε ειλικρινείς σε σχέση με τις προσωπικές μας ανάγκες. Να προσπαθήσετε να παράγετε ένα αίσθημα προσωπικής αντανάκλασης σχετικά με τι νέο θέλετε να φέρετε στην ζωή σας, ώστε να μπορέσετε με συνειδητότητα να συμμετέχετε σε αυτή την αλλαγή. . .

 

Καρκίνος

Κάποιες στιγμές στην ζωή σας θα αισθανθήκατε την ανάγκη για ένα εντελώς νέο σενάριο, κυρίως την στιγμή που νιώσατε ασφυκτικά και δύσκολα. Ο πλανήτης Ουρανός ανάδρομος μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021, δίνει την ευκαιρία για ένα νέο σενάριο, μια αίσθηση ελευθερίας στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Αυτό που χρειάζεται από εσάς είναι να είστε έτοιμη/ος να έρθετε αντιμέτωπη/ος με βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες σας. . .

 

Λέων

Με τον Ουρανό ανάδρομο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021 τα εξωτερικά γεγονότα μπορεί να έρχονται χωρίς πάντα να τα περιμένουμε. Τις περισσότερες φορές η αίσθηση που αφήνει αυτός ο πλανήτης είναι πως κάτι γίνεται έξω από εσάς, χωρίς την συγκατάθεση σας, αλλά είναι σίγουρο πως σας αφορούν και είναι η δική σας εσωτερική ανάγκη για αλλαγή σεναρίου για την προσωπική σας εξέλιξη. . .

 

Παρθένος

Η ανάγκη να σμιλεύσετε μια πιο ιδανική ζωή στα μέτρα σας, θα είναι το κύριο συστατικό του Ουρανού ανάδρομου μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021. Οι εσωτερικές διεργασίες που θα κάνετε θα φέρουν τα αντίστοιχα εξωτερικά γεγονότα, πάντα για το ενήλικο σας όφελος και πάντα στοχεύοντας στην προσωπική σας ελευθερία και εξέλιξη. . .

 

Ζυγός

Με τον Ουρανό ανάδρομο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021, είστε διατεθειμένη/ος να αφήσετε πίσω οτιδήποτε από τις παρούσες συνθήκες δεν “κουμπώνει” στο σενάριο σας. Στην προσπάθεια σας να σμιλεύσετε μια περισσότερο ιδανική ζωή πιθανά να υπάρξουν εντάσεις, γιατί η διεργασία αυτών των αλλαγών χρειάζονται τον θρίαμβο του μυαλού έναντι της καρδιάς στις περισσότερες περιπτώσεις. . .

 

Σκορπιός

Ένα έντονο κάλεσμα για προσωπική ελευθερία θα έχετε μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021 με τον Ουρανό ανάδρομο και μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης για βαθύτερες αλλαγές στους τομείς που αυτή την στιγμή για κάποιον λόγο έχουν βαλτώσει. Αυτό που χρειάζεται από εσάς είναι η ετοιμότητά, η δεκτικότητα και η αποφασιστικότητα σας να κάνετε τα βήματα που θα σας ζητηθούν, πάντα προς όφελος σας. . .

 

Τοξότης

Αν κάτι μέσα σας έχει ανάγκη από ένα εντελώς νέο σενάριο από αυτό που βιώνετε στην παρούσα φάση της ζωής σας, ο Ουρανός ανάδρομος από τώρα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021, δίνει την ευκαιρία. Μπορεί οι αλλαγές να είναι ξαφνικές και ίσως όχι πάντα με τον πιο ευπρόσδεκτο τρόπο, αλλά είναι σημαντικές για την πορεία και εξέλιξη σας. . .

 

Αιγόκερως

Ανεξάρτητα αν προσωπικά νιώθετε απαραίτητες ή μη κάποιες αλλαγές στην ζωή σας, ο πλανήτης Ουρανός πιθανά να έχει άλλα σχέδια. Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021 η ανάδρομη του πορεία, θα αγγίξει σημαντικές περιοχές της ζωής σας, με μόνο σκοπό την προσωπική σας απελευθέρωση από δεσμά που σας κρατούν στάσιμη/ο, χωρίς δυνατότητες εξέλιξης. . .

 

Υδροχόος

Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη του πορεία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021 και η αίσθηση της επείγουσας αλλαγής θα είναι αισθητή. Η ανανέωση σε θέματα που νιώθετε πως έχουν βαλτώσει ή περιοχές της ζωής σας που χρειάζονται ανανέωση θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό που πρεσβεύει ο συγκεκριμένος πλανήτης. . .

 

Ιχθύες

Με την παρορμητική ορμή του Ουρανού ανάδρομου μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2021 μπορεί να αισθανθείτε πως βγαίνετε έξω από τα νερά σας, μιας και η φύση σας είναι περισσότερο μεταβλητή απέναντι στις καταστάσεις. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως οι αλλαγές που θα φέρει σε προσωπικό επίπεδο ο συγκεκριμένος πλανήτης, στοχεύουν μόνο στην προσωπική σας απελευθέρωση από ότι δεν είναι πια χρήσιμο στην ζωή σας. . .

 

 

 

Πηγή: astroguide.gr