Κριός

Η Αφροδίτη ανάδρομη για περίπου 40 ημέρες, θα επηρεάσει κυρίως τον τομέα της επικοινωνίας, τα κοντινά ταξίδια, καθώς και τις επαφές σας με το στενό σας περιβάλλον, φίλους, ανθρώπους που βρίσκεστε καθημερινά και συγγενείς. Θέματα τα οποία είναι κινητοποιημένα και εκκρεμότητες σε αυτούς τους τομείς, δίνεται η ευκαιρία, μέχρι το τέλος Ιουνίου που θα ορθοδρομήσει και μετά μέχρι τα μέσα Αυγούστου που θα φύγει η Αφροδίτη από τους Διδύμους, να τακτοποιηθούν τελειωτικά. . .

 

Ταύρος

Οικονομικά θέματα και ζητήματα αξιών θα είναι οι κύριοι τομείς που θα επηρεάσει τις επόμενες 40 ημέρες η Αφροδίτη ανάδρομη. Οι λέξεις, οι πληροφορίες και η αίσθηση της προσωπική σας αξίας καθώς και των κτήσεων που έχετε στην κατοχή σας θα σας απασχολήσουν. Μέχρι το τέλος Ιουνίου ή μέχρι τα μέσα Αυγούστου, ό,τι εκκρεμότητες υπάρχουν σε αυτούς τους τομείς, θα πάρουν τον δρόμο τους, μέσα από την επικοινωνία με τους κατάλληλους ανθρώπους. . .

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο σας τις επόμενες 40 περίπου ημέρες θα σας βοηθήσει σε πολλούς τομείς να βρείτε τον εαυτό σας και να βελτιώσετε την εικόνα που δείχνετε στον κόσμο γύρω σας. Είναι σημαντικό μέχρι τα μέσα Αυγούστου που θα αλλάξει ζώδιο, να εστιάσετε σε αυτούς τους τομείς που σχετίζονται με την φυσική σας παρουσία, ακόμη και κάνοντας αλλαγές στην εμφάνιση σας. . .

 

Καρκίνος

Η ευελιξία είναι το κύριο χαρακτηριστικό το οποίο χρειάζεστε το διάστημα που διανύουμε όσο αφορά τις σχέσεις σας και την επικοινωνία με τους γύρω σας, ιδιαίτερα τις 40 ημέρες που θα είναι ανάδρομη. Πολύ προσωπικά σας θέματα θα κινητοποιηθούν έντονα αυτό το διάστημα και θα είστε σε θέση μέχρι τα μέσα Αυγούστου που θα αλλάξει ζώδιο, να τα διεκπεραιώσετε. . .

 

Λέων

Το ερχόμενο διάστημα των 40 περίπου ημερών με την Αφροδίτη ανάδρομη το μόνο που δεν θα συμβεί είναι να πλήξετε από τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα και την στασιμότητα. Η Αφροδίτη κατά την ανάδρομη της πορεία στο ζώδιο των Διδύμων θα σας ανανεώνει καθημερινά, στον κοινωνικό σας κυρίως τομέα, δίνοντας εναλλακτικές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για να βάλετε σε εφαρμογή μετά το τέλος Ιουνίου που θα ορθοδρομήσει. . .

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη ανάδρομη θα αναμοχλεύει εργασιακά θέματα και είναι σίγουρο πως θα σας ωθεί να κάνετε απαραίτητες αλλαγές. Για τις επόμενες 40 ημέρες όλα θα είναι στο τραπέζι των συζητήσεων, με ποικίλες ιδέες και σκέψεις. Μετά το τέλος Ιουνίου μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και μέχρι τα μέσα Αυγούστου να τα ολοκληρώσετε. . .

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη ανάδρομη θα σας δείξει τον τρόπο να πετάξετε σε μακρινά μέρη ψάχνοντας νέες ιδέες που χρειάζεται να προσθέσετε στα εγχειρήματα σας ώστε να τα κάνετε ελκυστικά. Είναι σημαντικό για τις επόμενες 40 ημέρες να αφήσετε την φαντασία να σας οδηγεί και να είστε ανοιχτή/ός σε προτάσεις και σκέψεις ανθρώπων που γνωρίζουν το αντικείμενο σας. Μετά το τέλος Ιουνίου αποφασίζετε την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε. . .

 

Σκορπιός

Πεποιθήσεις αλλάζουν με την ανάδρομη Αφροδίτη να επηρεάζει έντονα βαθιά συναισθήματα και επιθυμίες σας που για κάποιον λόγο δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Οι επόμενες 40 ημέρες θα είναι όχι μόνο σημαντικές αλλά θα έχουν αναγεννησιακή χροιά. Θα μπορέσετε να κατανοήσετε σε βάθος τι είναι αυτό που πραγματικά θα φέρει χαρά στην ζωή σας. Μετά το τέλος Ιουνίου, βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. . .

 

Τοξότης

Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο με την θεά του Έρωτα, Αφροδίτη, να είναι ανάδρομη και να επηρεάζει τον συγκεκριμένο τομέα στο δικό σας ζώδιο. Οι επόμενες 40 ημέρες θα είναι σαν τα 40 κύματα που με ευελιξία θα πρέπει να τα αποφύγετε. Η σύνδεση και οι σχέσεις σας σε όλα τα επίπεδα θα πρέπει να έχουν και μια πνευματική ένωση εκτός της φιλική ή σαρκικής. Προσανατολιστείτε προς αυτή την κατεύθυνση για να είστε σε συντονισμό με αυτό που θέλει η Θεά Αφροδίτη από εσάς. . .

 

Αιγόκερως

Η πίστη σε έναν ανώτερο σκοπό θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των προκλήσεων που θα συναντήσετε τις επόμενες 40 ημέρες που η Θεά Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη. Πολλές εξωτερικές καταστάσεις θα σας βάζουν σε δίλημμα και θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος ώστε να δώσετε μια ξεχωριστή νότα στην καθημερινή σας εργασία και την καθημερινότητά σας γενικότερα. Παραμείνετε σε αυτή την κατεύθυνση και μετά το τέλος Ιουνίου, μπορείτε να δράσετε προς νέες κατευθύνσεις και με διαφορετικό feedback. . .

 

Υδροχόος

Πολλές αλλαγές στα σχέδια σας θα φέρει η Αφροδίτη ανάδρομη τις επόμενες 40 ημέρες με σκοπό ωστόσο θα σας δώσει και την απαραίτητη ευελιξία ώστε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις. Μέχρι το τέλος Ιουνίου χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με την ανάγκη σας για χαρά και ικανοποίηση μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα, το φλερτ, το παιχνίδισμα και τον πειραματισμό. Η θέληση και η πίστη σε κάτι όμορφο και σταθερό θα είναι αυτό που ζητά από εσάς να έλξετε στην ζωή σας. . .

 

Ιχθύες

Το σπίτι, η οικογένεια, η ιδιωτική σας ζωή και οτιδήποτε σχετίζεται με πολύ βαθιά σας συναισθήματα και επιθυμίες η Αφροδίτη ανάδρομη θα τα φέρει στην επιφάνεια τις επόμενες 40 ημέρες. Ο σκοπός θα είναι μέχρι το τέλος Ιουνίου να έχετε κατανοήσει τους τρόπους με τους οποίους θα φέρετε περισσότερη χαρά στην ζωή σας και θα αισθανθείτε οικεία και ασφαλής. Αν αποφασίσετε να κάνετε αλλαγή σπιτιού καλύτερα να το προγραμματίσετε μετά το τέλος Ιουνίου. . .

 

 

Πηγή: astroguide.gr