Scroll to top

Ζώδια 27/1: Φαντασία και αποκαλυπτικότητα τα κλειδιά της ημέρας – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


- 27 Ιανουαρίου 2020

 •  

   

  Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων συναντά την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα. Η ανάγκη για ενσωμάτωση θα είναι πολύ έντονη ωστόσο δεν είναι ιδανική μέρα να δεσμευτούμε κυρίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

  Οι ψυχικές μας φορτίσεις μας φαίνεται να παίρνουν τα ηνία και δεν μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε την αντικειμενική υπόσταση της κάθε κατάστασης που ζούμε στο προσωπικό μας σενάριο. Οπότε χρειάζεται προσοχή που ανοίγουμε την Ψυχή μας και τι προσδοκίες έχουμε σήμερα.

   

  Κριός

  Η επαφή της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα αγγίζουν ευαίσθητες χορδές σου και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή σήμερα κυρίως με ότι σκέφτεσαι. Η φαντασία σου είναι ενεργή αλλά η παρορμητικότητά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Το ρίσκο να δεις τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες είναι μεγάλο ή φόβοι και ανησυχίες να σε απομακρύνουν από την πορεία σου. Μην αφήσεις τίποτα να αμφισβητήσει την ακεραιότητά σου σήμερα. . .

   

  Ταύρος

  Σήμερα ή αγαπάς όλο τον κόσμο και πιστεύεις πως όλα μπορεί να συμβούν ή είσαι τόσο μπερδεμένος/η και δεν ξέρεις ακριβώς τι γίνεται γύρω σου. Όποια περίπτωση και αν κινητοποιηθεί σήμερα προσπάθησε να εστιάσεις στον αντικειμενικό παράγοντα και όχι αυτό που αισθάνεσαι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να αναγνωρίσεις τι δεν πάει καλά και που χρειάζονται διορθώσεις. . .

   

  Δίδυμοι

  Σήμερα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενεργητική φαντασία και να ανακαλύψεις πράγματα τα οποία μπορούν να σου δώσουν μια άλλη διάσταση των πραγμάτων στην ζωή σου και να πάρεις συναισθηματική τροφή. Οι ίδιες οι εμπνεύσεις μπορούν να σε εκπλήξουν και είναι στο χέρι σου να χρησιμοποιήσεις αυτά τα συστατικά προσθέτοντας τα σε οτιδήποτε σχετίζεται κυρίως με τους επαγγελματικούς/κοινωνικούς σου στόχους. . .

   

  Καρκίνος

  Ένα ταξίδι θα ήταν ότι καλύτερο για σένα αυτή την στιγμή. Αν οι υποχρεώσεις δεν σου το επιτρέπουν να το κάνεις άμεσα, μπορείς να αρχίσεις να το προγραμματίζεις για αργότερα. Η ανάγκη σου να νιώσεις υγιής σωματικά και ψυχικά είναι σημαντικό για σένα αυτή την στιγμή απλά προσπάθησε να μην ονειροπολείς σε μέρη τα οποία είτε έχουν δείξει ήδη την μη αποτελεσματικότητά τους είτε είναι άπιαστα όνειρα, αν θέλεις να πάρεις πραγματική ικανοποίηση…

   

  Λέων

  Ο δρόμος της αυτογνωσίας είναι αυτός που πρέπει να ακολουθήσεις σήμερα. Άφησε τον γύρω θόρυβο και εστίασε σε σένα και τα βαθύτερα σου συναισθήματα. Η σύνδεση σήμερα με βαθύτερες πηγές ενέργειας είναι πολύ δυνατή και μπορείς να έχεις και υπερβατικές εμπειρίες. Αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο να ανακαλύψεις, σήμερα μπορείς να το κάνεις μέσω της χαλάρωσης, του διαλογισμού και των ονείρων. . .

   

  Παρθένος

  Η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα απέναντι σου μπορεί να λειτουργήσει ποικιλοτρόπως. Είτε να αναζητήσεις να χαθείς με τον άνθρωπο σου μακριά από τα φώτα της πόλης, είτε επιλέξεις να συντονιστείς με το δημιουργικό σου κομμάτι, είναι σίγουρο πως σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για σένα και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις εμπνεύσεις που έχεις όπως εσύ επιθυμείς. Ωστόσο τακτοποίησε τυχόν εκκρεμότητες ώστε τίποτα να μην χαλάσει την στιγμή. . .

   

  Ζυγός

  Η ανάγκη να κάνεις αλλαγές στην καθημερινή σου εργασία και ρουτίνα είναι έντονη σήμερα. Κάτι σου λείπει, κάτι έχεις χάσει στην πορεία και σήμερα έρχεσαι σε επαφή με την ανάγκη να συνδεθείς ξανά. Κάτι το οποίο θα ταράξει τα νερά αλλά για καλό σκοπό. Συνδέσου με την συναισθηματική σου ανάγκη για τροφή και ψυχική ηρεμία και σκέψου τρόπους να το πετύχεις. Είναι ευνοϊκή μέρα για ανακαλύψεις. . .

   

  Σκορπιός

  Σήμερα ότι μοιράζεσαι θα σου επιστραφεί πίσω. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και μπορείς να κάνεις μεγάλη πρόοδο σε κάτι που ασχολείσαι. Σήμερα μπορείς να εστιάσεις σε κάτι το οποίο έχει πιο απαλές αποχρώσεις. Όσο και αν σου φανεί παράξενο, αυτό που σου λείπει είναι η λεπτότητα. Όλα τα άλλα τα έχεις ήδη στον καμβά σου.

   

  Τοξότης

  Η σημερινή μέρα είναι αποκαλυπτική αν έχεις τα μάτια και τα αφτιά σου ανοιχτά και βρίσκεσαι στο εδώ και τώρα της όποιας συζήτησης. Δεν είναι εύκολο να προχωρήσει το πρόγραμμα σου βάσει σχεδίου αλλά είναι μια καλή μέρα να κινηθείς ευέλικτα και να μάθεις πράγματα που μέχρι χτες αγνοούσες. . .

   

  Αιγόκερως

  Οι επικοινωνιακές σου δραστηριότητες σήμερα χρειάζονται πλαίσιο και προγραμματισμό γιατί μπορεί να χαθείς μέσα στο πλήθος. Είναι σημαντικό να είσαι παρόν/ούσα και ενεργός/ή αλλά υπάρχει αρκετή διάσπασης στον ρυθμό της ημέρας για τα δικά σου γούστα. Προσοχή σε διλήμματα που άλλοι συνειδητά ή ασυνείδητα μπορεί να σε βάλουν σήμερα. . .

   

  Υδροχόος

  Μην αποφασίσεις σήμερα να προβείς σε αγορές και γενικότερα ότι αφορά τις οικονομικές συναλλαγές θέλει σύνεση και προσοχή. Βάλε προτεραιότητες βάσει των πραγματικών αναγκών και χρονοδιαγραμμάτων και παρέμεινε στο πρόγραμμα σου παρά τις αποσπάσεις που μπορεί να υπάρξουν. . .

   

  Ιχθύες

  Η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου σήμερα σε παροτρύνει να ασχοληθείς με οτιδήποτε θελήσεις. Η επαφή με τις πραγματικές σου επιθυμίες είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνεις και είναι σίγουρο πως αν ακολουθήσεις αυτή την οδό θα πάρεις ικανοποίηση. Προσπάθησε να μην μεγαλοποιήσεις κάτι το οποίο ήδη έχει συγκεκριμένο σχήμα και βάρος. . .

   

   

 • Δείτε επίσης...