Ο κύκλος Κρόνου / Πλούτωνα και ειδικά οι δυνατές / σκληρές αστρολογικές όψεις μεταξύ αυτών των δύο πλανητών έχει πολλές ερμηνείες. Δυστυχώς, μία από αυτές είναι η έκρηξη επιδημιών. Την περασμένη φορά που συνέβη η σύνοδος μεταξύ τους (1982) έφερε το AIDS. Τώρα τον Κορωνοιό. Με οδηγό την Αστρολογία ας δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητα μας.

 

Κριός

Μια καλή ημέρα για να κάνετε πράγματα από το σπίτι σας που θα σας ικανοποιήσουν ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όσο αφορά τις σχέσεις σας. Καλύτερα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους ώστε να κρατηθούν οι ισορροπίες. . .

 

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας τονώνει και σας κινητοποιεί να κάνετε πράγματα ακόμη και αν εσωτερικά δικά σας ζητήματα είναι επίσης έντονα κινητοποιημένα. Δώστε χρόνο στις σκέψεις σας και ξεκουράστε το μυαλό σας. . .

 

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με τους άλλους, να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να σταθείτε σε όσους έχουν ανάγκη για μια καλή κουβέντα. Η συμπαράσταση σας αυτή την δύσκολη στιγμή θα είναι βάλσαμο στην καρδιά τους. . .

 

Καρκίνος

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες κυρίως επαγγελματικές και να διευθετήσετε ζητήματα διαδικτυακά. Άνθρωποι βρίσκονται κοντά σας και είναι σημαντικό να υπάρχει το αίσθημα αλληλεγγύης ενεργό ανάμεσα σας με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να εκδηλωθεί. . .

 

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο και σύνοδος Ήλιου/Χείρωνα μπορεί να σας ρίξει την διάθεση σήμερα ή να νιώσετε αδύναμη/ος σε όλο αυτό που συμβαίνει γύρω σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε ότι μπορεί να γίνει στο σήμερα, από το σπίτι σας και όλα θα βρουν ξανά τους ρυθμούς τους. . .

 

Παρθένος

Ένα είδος ξεκαθαρίσματος έχει η σημερινή μέρα. Θα μπορούσε να είναι η τακτοποίηση της ντουλάπας, της αποθήκης, του παταριού ή πιο εσωτερικά δικά σας ζητήματα που σας απασχολούν αυτή την στιγμή. . .

 

Ζυγός

Δυσκολίες μπορεί να φέρει η σημερινή μέρα ή να νιώθετε εσείς κάπως περίεργα ανεξάρτητα αν υπάρχουν εξωτερικά γεγονότα ή όχι. Κάντε λίγο στην άκρη πράγματα που σας χωρίζουν από τους γύρω σας και συνδεθείτε με ότι λειτουργεί υποστηρικτικά και σας ενώνει. . .

 

Σκορπιός

Η μέρα έχει δράση ακόμη και από το σπίτι σας. Η ενέργεια σας μπορεί να μην είναι στα ύψη σήμερα, όπως είναι συνήθως, αλλά θα βρείτε με κάποιον τρόπο το κέφι σας ή έστω την όρεξη να κινητοποιηθείτε προς μια κατεύθυνση. Πάρτε τα ηνία. . .

 

Τοξότης

Κάτι μπορεί να σκεφτείτε σήμερα και το οποίο θα σας είναι πολύ χρήσιμο στο μέλλον, μόλις αρχίσει να υπάρχει ξανά ομαλότητα γύρω μας. Στο σήμερα δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να φέρει αποτέλεσμα, μην αναλώνεστε άσκοπα. . .

 

Αιγόκερως

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για βαθιές σκέψεις και περίπλοκες καταστάσεις. Κινηθείτε μεν με ασφάλεια αλλά αφήστε το νου να σας ταξιδέψει εκεί που η ψυχική σας ηρεμία είναι το σημαντικότερο από όλα. . .

 

Υδροχόος

Η αίσθηση της ασφάλειας είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας και σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη σύνεση και προσοχή από μέρους σας. Αφήστε τους ηρωισμούς και προσανατολιστείτε προς την κατεύθυνση που είναι γνώριμη και ασφαλής. . .

 

Ιχθύες

Σκέψεις, ιδέες, και συνομιλίες με άλλους ανθρώπους σας φέρνουν σε επαφή με το εδώ και τώρα της ζωής σας. Η τάση φυγής από μέρους σας θα είναι έντονη και είναι σίγουρο πως ξέρετε πώς να ελιχθείτε ευέλικτα και να κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί ακόμη και μέσα στο σπίτι σας. . .

 

 

Πηγή: astroguide.gr