Κριός

Η πίστη και η αισιοδοξία σας ότι θα μπορέσετε, ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα, να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι δημιουργικό χρειάζεται να είναι ενεργό. Είναι σημαντικό να τιθασεύσετε τις ψυχικές σας φορτίσεις και προχωρήσετε δημιουργικά μπροστά. . .

 

Ταύρος

Ανεξάρτητα από τις δυναμικές που είναι κινητοποιημένες αυτές τις ημέρες, κυρίως λόγω της χθεσινής Σεληνιακής Έκλειψης, είναι σίγουρο πως μπορείτε να βρείτε την άκρη του κουβαριού. Μπορεί φορτίσεις να τείνουν να σας απομακρύνουν από τον στόχο σας αλλά ο απώτερος σκοπός είναι να δείτε τι πραγματικά θέλετε βαθιά μέσα σας. . .

 

Δίδυμοι

Η χθεσινή Σεληνιακή Έκλειψη απέναντι από το ζώδιο σας, σας έχει βάλει σε αρκετές σκέψεις κυρίως σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων. Τα εξωτερικά γεγονότα αυτή την στιγμή, σας δείχνουν κάτι σε σχέση με το τώρα στην ζωή σας, το οποίο καλείστε με την ευελιξία που διαθέτετε να αλλάξετε προς την κατεύθυνση που είναι πιο δημιουργική για εσάς. . .

 

Καρκίνος

Η καθημερινή σας εργασία και γενικότερα η ρουτίνα της ζωής σας αυτή την στιγμή αλλάζει δομή, ανεξάρτητα αν σας είναι ευχάριστο ή όχι. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε την προτροπή που σας δείχνουν τα γεγονότα αυτή την στιγμή και να κάνετε τις ανάλογες αλλαγές. . .

 

Λέων

Το όραμα και οι επιθυμίες σας ξυπνούν έντονα αυτή την στιγμή και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε δημιουργικά πράγματα όχι μόνο για να πάρετε προσωπική ικανοποίηση αλλά για το μοιραστείτε με όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικές οι ευκαιρίες που δίνονται αυτή την στιγμή, σε περίοδο Εκλείψεων, ωστόσο δεν πρέπει να επαναπαυτείτε. . .

 

Παρθένος

Πολύ σημαντικά πράγματα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στο σπίτι, την οικογένεια, την ιδιωτική σας ζωή, καθώς και στην επαγγελματική σας πορεία λόγω των ενεργειών που κινητοποιούν οι Εκλείψεις αυτή την χρονική περίοδο και η ανάδρομη Αφροδίτη. Η ικανότητα σας να κάνετε μια καλή οργάνωση και να σταθείτε σε λεπτομέρειες, οι οποίες συνήθως διαφεύγουν από τον πολύ κόσμο, θα είναι τα κλειδιά που θα ανοίξουν τις πόρτες μπροστά σας. . .

 

Ζυγός

Τα επικοινωνιακά σας ταλέντα είναι στο προσκήνιο και η χθεσινή Σεληνιακή Έκλειψη σας έδωσε –και σας δίνει ακόμη- την ευκαιρία να προοδεύσετε μέσω αυτής της οδού. Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να κάνετε σωστές επιλογές και να μιλήσετε με τους κατάλληλους ανθρώπους, ανεξάρτητα αν δημιουργηθούν ή όχι δυσκολίες, κατά την πορεία και εξέλιξη. . .

 

Σκορπιός

Αυτή την στιγμή χτίζονται βάσεις, οι οποίες με κάποιον τρόπο θα αυξήσουν όχι μόνο την παραγωγικότητά σας αλλά θα σας βοηθήσουν και σε θέματα αξιών, όπως η αυτοεκτίμηση σας. Ο κόπος που καταβάλετε είναι μεγάλος και τα εύσημα θα είναι ανάλογα αυτή την περίοδο των Εκλείψεων που διανύουμε. . .

 

Τοξότης

Η χθεσινή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σας, σας φέρνει αντιμέτωπη/ο με πολλές προκλήσεις, οι οποίες δεν είναι εύκολο να τις ταξινομήσετε και να βγάλετε άμεσα τα συμπεράσματα σας. Λόγω ότι διανύουμε γενικότερα μια περίοδο Εκλείψεων, θα ήταν φρόνιμο να εξετάζετε τα γεγονότα αλλά να προβείτε σε ενέργειες μετά τα μέσα Ιουλίου. Τότε θα είστε πιο σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα της δράσης σας. . .

 

Αιγόκερως

Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή που διανύουμε περίοδο Εκλείψεων, να αφουγκραστείτε την κάθε στιγμή και αυτό που κινητοποιείται εξωτερικά, παρά να προβείτε σε δραστικές ενέργειες. Είναι πολλά αυτά που θέλετε να κάνετε και σίγουρα θα σας δοθεί ο τρόπος τουλάχιστον για κάποια από αυτά. Μην βιάζεστε και κυρίως σεβαστείτε τις ψυχικές σας φορτίσεις και βρείτε χρόνο για ξεκούραση. . .

 

Υδροχόος

Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να είστε σε εγρήγορση κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με όνειρα, προσδοκίες και επιθυμίες οι οποίες είναι κινητοποιημένες. Με κάποιον τρόπο οι ομάδες και άνθρωποι του περιβάλλοντος σας, μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίζουν. . .

 

Ιχθύες

Τα απόνερα της χθεσινής Σεληνιακής Έκλειψης μόνο απόνερα δεν τα λες και οι ψυχικές φορτίσεις καθώς και τα εξωτερικά γεγονότα είναι έντονα κινητοποιημένα δημιουργώντας ερωτηματικά. Είναι σημαντικό να ασχοληθείτε και να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά είστε σίγουρη/ος πως θα αποδώσει και θα σας δώσει καρπούς. Οτιδήποτε άλλο, απλά θα σας αποπροσανατολίσει από τον στόχο σας. . .

 

 

 

Πηγή: astroguide.gr