Scroll to top

Ζώδια Σαββατοκύριακο 12-13/05


- 10 Μαΐου 2018

 • ζώδια Κριός

  Τα λεφτά είναι στο μυαλό σας, Κριοί; Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας το Σάββατο, οι προσωπικές σας φιλοδοξίες μπορεί να πάρουν κεντρική θέση. Βρείτε λίγο χρόνο αυτό το Σαββατοκύριακο για να εστιάσετε στην πορεία σας. Από την Κυριακή, ο πνευματικός Ερμής περνά στην οικονομική ζώνη σας και σας βοηθά να φυτέψετε σπόρους μέχρι τις 29 Μαΐου. Αλλά πρώτα φτιάξτε μια σταθερή βάση και βεβαιωθείτε ότι οι πράξεις σας είναι σωστές. Εάν βρίσκεστε ήδη σε σταθερή πορεία στη δουλειά σας, μπορεί να προκύψει μια αύξηση ή μια προσφορά σύντομα.

  Την Κυριακή είναι η Ημέρα της Μητέρας και ξημερώνει με τη Σελήνη ακόμα στον Κριό. Μπορεί να αρχίσετε τις εορταστικές εκδηλώσεις με τρόπο πολυτελή ή να κάνετε ένα τετ-α-τετ με μια μητρική φιγούρα της ζωής σας. (Μασάζ και κοκτέιλ, ίσως;) Αλλά θα πρέπει να γυρίσετε στον πλανήτη Γη μέχρι το απόγευμα, καθώς η Σελήνη περνά στον οικογενειακό Ταύρο. Συμπεριλάβετε άλλους συγγενείς και εορτάζουσες στις εκδηλώσεις. Και προετοιμαστείτε να καταπιαστείτε με τα πρακτικά θέματα, όπως το να πάτε να παραλάβετε την τούρτα που δεν μπόρεσε να φέρει αυτός που υποτίθεται ότι το είχε αναλάβει!

   

  ζώδια Ταύρος

  Η εβδομάδα ξεκινάει με ονειρικούς ρυθμούς, γι’ αυτό αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει το Σάββατο, σαν να βρισκόσασταν σε μονοήμερη εκδρομή. Η συγκέντρωσή σας ενισχύεται από την Κυριακή, χάρη στον πνευματικό Ερμή που περνά στο ζώδιό σας μέχρι τις 29 Μαΐου. Μετά από δέκα ομιχλώδεις εβδομάδες, το πέπλο της ψευδαίσθησης σηκώνεται και σας επιτρέπει να δείτε τις καταστάσεις όπως πραγματικά είναι. Καθώς όλες οι οδοί επικοινωνίας ξεκαθαρίζουν, επωφεληθείτε από την μαγεία του Ερμή και ζητήστε αυτό που θέλετε και αξίζετε. Έχετε παίξει τον σιωπηλό παρατηρητή αρκετά καιρό. Μιλήστε και μπείτε στο προσκήνιο!

  Η Κυριακή είναι επίσης η Ημέρα της Μητέρας και μαζί με τον Ερμή φτάνει και η Σελήνη στον Ταύρο. Όταν θα γιορτάσετε τις μαμάδες της ζωή σας, κλείστε τις δημοσκοπήσεις και εμπιστευθείτε ότι ξέρετε ακριβώς τι να πείτε και τι να κάνετε για να τιμήσετε αυτές τις ξεχωριστές κυρίες. Εάν είστε εσείς οι εορτάζουσες, εκμεταλλευτείτε το στο έπακρο! Δεν θα σας πειράξει να είστε στο κέντρο της προσοχής αυτό το Σαββατοκύριακο και μην προσπαθείτε να είστε βολικές! Διαλέξτε το εστιατόριο όπου εσείς θέλετε να φάτε και ασκήστε βέτο σε οποιονδήποτε δεν θέλετε να μπει στη λίστα των καλεσμένων.

   

  ζώδια Δίδυμοι

  Η ομαδική εργασία κάνει πραγματικότητα το όνειρο αυτό το Σάββατο, Δίδυμοι, έτσι καλέστε τα στρατεύματα για μια συνεργασία. Από την Κυριακή, η ορθολογική πλευρά σας μπορεί να κοιμηθεί στο τιμόνι, καθώς ο Ερμής περνά στον Ταύρο και στον δωδέκατο Οίκο σας της θεϊκής έμπνευσης. Αναζωπυρώστε αυτά που σας παθιάζουν και ξυπνήστε τη μούσα, ίσως πιάνοντας ξανά το στυλό ή το πινέλο. Η αφοσίωση σε μια πνευματική πρακτική θα μπορούσε να αποδειχθεί καθαρτική με τον Ερμή εδώ μέχρι τις 29 Μαΐου. Δοκιμάστε τον καθοδηγούμενο διαλογισμό, εάν παλεύετε να παραμείνετε ήρεμοι. Το μπόνους: ο ποιοτικός χρόνος στη ζεν ζώνη θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιες σοβαρές στιγμές ανακάλυψης γύρω από το κλείσιμο και τη συγχώρεση.

  Την Κυριακή είναι επίσης η Ημέρα της Μητέρας και όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο, καθώς η Σελήνη είναι στον Κριό και στον κοινοτικό ενδέκατο Οίκο σας για το πρώτο μέρος της ημέρας. Αλλά από το απόγευμα θα μετατραπείτε σε ενεργειακό σφουγγάρι, καθώς η Σελήνη θα συναντήσει τον Ερμή στον Ταύρο και στον δωδέκατο Οίκο σας της θεραπείας. Αποδράστε από τα πλήθη και γιορτάστε κάπου ήσυχα και οικεία. Κάτω από αυτούς τους νοσταλγικούς ουρανούς, ένα άλμπουμ με παλιές φωτογραφίες ή μια λίστα αναπαραγωγής τραγουδιών με νόημα μπορεί να φέρει δάκρυα σε ολόκληρη την παρέα –για τον καλύτερο δυνατό λόγο.

   

   

   

  ζώδια Καρκίνος

  Πολλά καρπούζια κάτω από μια μασχάλη; Βελτιώστε την ροή των στόχων σας, Καρκίνοι, ειδικά εάν η δουλειά σας συνεχίζει να παρεμβαίνει στα Σαββατοκύριακά σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε την έρευνα για τους αρμόδιους συνεργάτες, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής περνά στον τομέα της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογικής ζώνης σας αυτή την Κυριακή. Πολλά χέρια κάνουν τη δουλειά ελαφριά… αν είναι τα σωστά χέρια. Χρησιμοποιήστε το Σαββατοκύριακο για να αποσαφηνίσετε το είδος της υποστήριξης που ψάχνετε. Ψηφιακά έργα θα μπορούσαν να απογειωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Μαΐου. Με λίγη σοβαρή δικτύωση, η λαμπρή δουλειά σας μπορεί να γίνει βάιραλ!

  Την Κυριακή είναι επίσης η Ημέρα της Μητέρας και με την Σελήνη στον Κριό και στον κομψό δέκατο Οίκο σας για το πρώτο μέρος της ημέρας, κάντε μια εκλεπτυσμένη γιορτή. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση σε ένα φανταχτερό εστιατόριο ή σε ένα σπα, βγάλτε τα καλά σερβίτσια και κάντε σπίτι σας μια μικρή γιορτή. Όταν η Σελήνη, μαζί με τον Ερμή, περάσει στον Ταύρο το απόγευμα, όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Μπορείτε ακόμα και να μεταφέρετε τους εορτασμούς στο δρόμο, να περιπλανηθείτε μέσα από μια περιοχή με μαγαζιά ή να δείτε πού έχει ζωντανή μουσική και τέχνη με τη μητέρα ή τα παιδιά σας.

   

  ζώδια Λέων

  Ημερήσια εκδρομή, κανείς; Οι περιμετρικές ακτίνες της Σελήνης του Σαββάτου θα μπορούσαν να σας στείλουν σε ένα φανταστικό μονοήμερο ταξίδι. Συσκευάστε ένα καλάθι πικνίκ και πηγαίνετε σε ένα μονοπάτι για πεζοπορία ή κάντε κάποια αστική εξερεύνηση σε μια νέα πόλη. Η αλλαγή του σκηνικού θα σας ανανεώσει μετά από μια μεγάλη εβδομάδα. Την Κυριακή, ο κοινωνικός Ερμής περνά στον Ταύρο και στον δέκατο Οίκο σας της επιτυχίας. Ποιος είπε ότι είναι μοναχικά στην κορυφή; Καθώς ανεβαίνετε εκεί πάνω, δημιουργείτε στρατηγικές συμμαχίες, οι οποίες μπορούν να επιταχύνουν την άνοδό σας. Σχεδιάστε να βγείτε και να βρεθείτε ανάμεσα στους μεγάλους παίκτες, ενώ ο Ερμής θα βρίσκεται εδώ μέχρι τις 29 Μαΐου.

  Αλλά πρώτα, αφιερώστε λίγο χρόνο στις μητρικές φιγούρες της ζωής σας. Με τη Σελήνη να βρίσκει τον Ερμή στον παραδοσιακό Ταύρο για το μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής, μπορεί να μπλεχτείτε στις ζωντανές οικογενειακές δραστηριότητες. Παίξτε τον καλό διοργανωτή και συγκεντρώστε τους συγγενείς σας για να γιορτάσετε τη μαμά σας, τις μαμάδες των φίλων σας ή ίσως τον εαυτό σας! Απλώς μην αφήσετε τα σχέδια να βγουν εκτός ελέγχου. Επικεντρωθείτε στην ποιότητα των συνδέσεων, όχι στην ποσότητα των ατόμων που βρίσκονται στη λίστα προσκεκλημένων. Σκεφτείτε: απλά αλλά κομψά.

   

  ζώδια Παρθένος

  Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, Παρθένοι και μπορεί να πάθετε εμμονή με πολλές από αυτές το Σάββατο. Προσπαθήστε να μην χάσετε την προοπτική! Λιγότερες φιγούρες δεν θα ήταν κακή ιδέα. Σκεφτείτε: μινιμαλιστική κομψότητα. Και από την Κυριακή, ο πνευματικός Ερμής (ο κυβερνήτης σας) περνά στον Ταύρο και στον ανοιχτόμυαλο όγδοο Οίκο σας, ελαττώνοντας την τάση σας για μικροδιαχείριση. Από σήμερα έως τις 29 Μαΐου διευρύνετε την εμβέλεια σας και προσεγγίζετε τα πράγματα από μια μεγαλύτερη, ακόμη και μεταφυσική, οπτική. Ταξιδέψτε ή εγγραφείτε σε μια τάξη που επεκτείνει το μυαλό σας. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο ουρανός είναι το όριο!

  Η Σελήνη συνεργάζεται με τον Ερμή στον Ταύρο στα μέσα της Κυριακής, βοηθώντας σας να εκφράσετε αυθεντικά την αγάπη σας για τις μητρικές φιγούρες της ζωής σας. Μη το πείτε απλώς με λουλούδια, κάντε μια πρόποση και πείτε ακριβώς γιατί τις λατρεύετε. Μοιραστείτε μια αστεία ιστορία ή μια φωτογραφία, δεν θα μείνει άνθρωπος που να μην χύσει δάκρυ στο σπίτι!

   

  ζώδια Ζυγός

  Αυτό το Σάββατο δείχνετε μεγάλη προσοχή στους ανθρώπους, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στη ζώνη των σχέσεων σας. Δώστε στους αγαπημένους σας την αμέριστη προσοχή σας, ειδικά σε εκείνους που σας υποστήριξαν σε μια δύσκολη στιγμή. Την Κυριακή, βάλτε το καπέλο του ντετέκτιβ και ετοιμάστε τον μεγεθυντικό φακό σας, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής περνά στον Ταύρο και στον εσωτεριστικό όγδοο Οίκο σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να μάθετε περισσότερα από τη γλώσσα του σώματος των άλλων απ’ ό,τι από τα λόγια που βγαίνουν από το στόμα τους. Σε σχέση; Μιλήστε για το κοινό σας μέλλον –από τα οικονομικά μέχρι τα επόμενα βήματα της δέσμευσής σας.

  Την Κυριακή είναι η Ημέρα της Μητέρας, θα θέλετε να επιλέξτε με προσοχή τη λίστα των καλεσμένων. Μια μικρή γιορτή θα είναι ιδανική, καθώς η Σελήνη θα βρει τον Ερμή στον Ταύρο και στον Οίκο σας της βαθιάς σύνδεσης. Εάν χρειάζεται να παρευρεθείτε σε μια οικογενειακή γιορτή, μην αισθανθείτε υποχρεωμένοι να μείνετε όλη ημέρα. Μπορείτε ακόμα και να σχεδιάσετε να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μόνο με την μητέρα σας το Σάββατο για να είστε όλοι ικανοποιημένοι.

   

  ζώδια Σκορπιός

  Σβήστε με ορμή τη λίστα των υποχρεώσεών σας το Σάββατο καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον εργατικό έκτο Οίκο σας. Στη συνέχεια, την Κυριακή, αλλάξτε ταχύτητα και επικεντρωθείτε στους αγαπημένους σας ανθρώπους, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής περνά στον Ταύρο και στο έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Από σήμερα έως τις 29 Μαΐου, μην βασίζεστε στα μηνύματα για να μείνετε συντονισμένοι. Επιλέξτε το τηλέφωνο ή, ακόμα καλύτερα, την προσωπική επαφή, ώστε να μπορέσετε πραγματικά να συνδεθείτε. Οι σχέσεις μπορούν να εμβαθύνουν μέσω αυτών των ειλικρινών συζητήσεων τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Δεν έχει να κάνει μόνο με το να πείτε το σωστό, πρέπει επίσης να κρατήσετε μια στοργική, χωρίς κρίση στάση για τον άλλο.

  Την Κυριακή είναι η Ημέρα της Μητέρας και θα θελήσετε να διατηρήσετε την ειρήνη, την αγάπη και την αρμονία, καθώς η Σελήνη συνεργάζεται με τον Ερμή στον Ταύρο και στον εξισορροπητικό έβδομο Οίκο σας. Αποφύγετε τα πιο αγχωτικά θέματα με τη μητέρα σας ή ένα δύσκολο παιδί και εστιάστε στο κοινό έδαφος. Εάν προκύπτουν οικογενειακά θέματα κάθε φορά που μαζεύεστε, επιλέξτε πιο δραστήρια πράγματα για να γιορτάσετε. Αφήστε την εορτάζουσα να διαλέξει μια ταινία ή ένα παιχνίδι και συναντηθείτε για μια απογευματινή παράσταση.

   

  ζώδια Τοξότης

  Αφεθείτε στην ηδονιστική σας πλευρά το Σάββατο, αλλά να ξέρετε ότι μπορεί να είναι η τελευταία φορά που θα το κάνετε για κάποιον καιρό. Την Κυριακή, ο οδηγούμενος από τις λεπτομέρειες Ερμής περνά στον Ταύρο, βάζοντάς σας σε ρυθμό προσανατολισμένο στην αποστολή μέχρι τις 29 Μαΐου. Μετά από μια παρατεταμένη φάση πολυτέλειας, ρομαντισμού και θεατρινισμού, που ξεκίνησε στις 6 Μαρτίου, είστε έτοιμοι να γίνετε παραγωγικοί και πάλι. Ξεκινήστε ανοίγοντας το πρόγραμμά σας, ταξινομώντας τα εισερχόμενά σας και ξεκαθαρίζοντας τον χώρο σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τακτικά διαθέσιμα χρονικά διαστήματα στο πρόγραμμά σας για προσωπική φροντίδα. Αυτός ο κύκλος του Ερμή μπορεί να κάνει μια επανεκκίνηση στην ρουτίνα άσκησής σας και να σας εμπνεύσει να βελτιώσετε τη διατροφή σας!

  Επίσης την Κυριακή, γνωστή και ως Ημέρα της Μητέρας, η Σελήνη θα βρει τον Ερμή στον Ταύρο και στον έκτο Οίκο σας. Εάν υπάρχουν σχέδια που πρέπει να επιβεβαιωθούν και μια μαμά να μεταφερθεί, γίνετε το παιδί που θα το αναλάβει. Αλλά εάν είστε εσείς η εορτάζουσα, αποβάλλετε την «υπερλειτουργική» ώθησή σας. Μην αφήσετε την οικογένειά σας να τη γλιτώσει από τους εορτασμούς. Αν σας ρωτήσουν πώς θέλετε να το γιορτάσετε, εκφράστε σαφώς τις προτιμήσεις σας αντί να πείτε ένα «Δεν με νοιάζει», «οτιδήποτε» ή, ακόμα χειρότερα, «Δεν χρειάζομαι τίποτα!».

   

  ζώδια Αιγόκερως

  Πάρτε μαζί σας βούτυρο κακάο, Αιγόκεροι. Οι παθιασμένοι διάλογοι θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ουράνιες συνδέσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, ειδικά από την Κυριακή, όταν ο ερωτικός Ερμής περάσει στον Ταύρο και στον ερωτικό πέμπτο Οίκο σας μέχρι τις 29 Μαΐου. Παίρνετε αυτό που πραγματικά θέλετε από τον έρωτα; Μπορεί να έχει έρθει η σωστή στιγμή για να κάνετε μια τολμηρή πρόταση. Και ετοιμαστείτε για τον χορό στο προσκήνιο! Αυτός ο κύκλος, που θα σας χαρίσει φήμη, είναι ο ιδανικός χρόνος για να προωθήσετε έργα που σας παθιάζουν και να προβάλετε τα ταλέντα σας.

  Την Κυριακή είναι επίσης η Ημέρα της Μητέρας και η ευθυγράμμιση του Ερμή και της Σελήνης ξυπνά τον γοητευτικό και παιχνιδιάρικο πέμπτο Οίκο σας. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να κάνετε οτιδήποτε μη συνηθισμένο για να γιορτάσετε τους καταπληκτικούς ανθρώπους που σας μεγάλωσαν. Γεμίστε την ημέρα με περιποίηση και πολυτέλεια, είτε γιορτάζετε την μητέρα σας με ένα γεύμα πέντε αστέρων είτε απολαμβάνετε μια πρόποση με σαμπάνια προς τιμήν σας. Αλλά μην πέσετε σε κώμα από το φαγητό! Μια βόλτα για ψώνια, για περιποίηση ή για μια ζωντανή παράσταση μπορούν επίσης να γεμίσουν τις δεξαμενές της μητρικής ευτυχίας.

   

   

  ζώδια Υδροχόος

  Είστε εδώ, είστε εκεί, είστε παντού! Κάντε τους γύρους σας μέσα στο τοπικό κύκλωμα κάτω από τις αυθόρμητες ακτίνες της Σελήνης του Σαββάτου. Συναντήστε φίλους για παγωτό, ξοδέψτε κάτι παραπάνω για να φτιάξετε όμορφα τα νύχια σας, δοκιμάστε κάτι βίντατζ. Την Κυριακή, ο αγγελιοφόρος Ερμής περνά στην εγχώρια ζώνη σας μέχρι τις 29 Μαΐου και σας καλεί πίσω στον πλανήτη Γη. Θέματα της καρδιάς βρίσκονται στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Επανασυνδεθείτε με τους αγαπημένους σας και οργανώστε συναντήσεις με τους πιο κοντινούς φίλους σας. Ο τέταρτος Οίκος κυβερνά τις γυναίκες και θα βρείτε δύναμη στην αδελφότητα –και ακόμα και μια επαγγελματική νίκη από μια αδελφική πράξη– τις επόμενες τρεις εβδομάδες!

  Χάρη στη Σελήνη που βρίσκεται στον τέταρτο μητρικό Οίκο σας αυτή την Κυριακή, η Ημέρα της Μητέρας θα μπορούσε να είναι επική. Κάντε μια γιορτή με παραδοσιακές συνταγές που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Επιλέξτε μια ζεστή τοποθεσία για τη γιορτή –ιδανικά, κάπου που βρίσκονται τα πιο συναισθηματικά πράγματά σας. Θα θέλετε να ξεφυλλίσετε τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες και να δείτε τους θησαυρούς που σας φέρνουν νοσταλγία. Μπορεί να μην υπάρξει κανείς στο σπίτι που να μην ρίξει έστω κι ένα δάκρυ μετά την περιήγησή σας στο παρελθόν!

   

  ζώδια Ιχθύες

  Εντοπισμός, κοινωνικοποίηση και κινητοποίηση! Δεν χρειάζεται να σπάσετε την μπάνκα για να διασκεδάσετε αυτό το Σάββατο. Τσεκάρετε τις δωρεάν εκδηλώσεις που συμβαίνουν στην κοινότητά σας. Και την Κυριακή, όταν ο κοινωνικός Ερμής μπει στον Ταύρο και στον φιλικό τρίτο Οίκο σας, τα συγγενικά πνεύματα ξεπετάγονται από παντού. Πιάστε συζήτηση με τους ανθρώπους που βλέπετε καθημερινά στην καφετέρια και γνωρίστε τους ιδιοκτήτες της περιοχής με τα ονόματά τους. Βρείτε ομάδες στις οποίες ανταλλάσσονται συναρπαστικές ιδέες –ή δημιουργείστε μια μόνοι σας!

  Θα κυριαρχήσουν εορταστικές σκέψεις και ελαφρύτερη ατμόσφαιρα καθώς η Σελήνη περνά από τον Ταύρο και βρίσκεται με τον Ερμή στον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας για το μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής. Καθώς σήμερα είναι η Ημέρα της Μητέρας, γιορτάστε τις μαμάδες της ζωής σας (ακόμα και τον εαυτό σας!) κάνοντας κάτι απρόσμενο ή μη συνηθισμένο. Ψάξτε για μια κυριακάτικη αγορά τέχνης ή κάντε ένα μάθημα DIY μαζί, εάν είστε τύποι της χειροτεχνίας. Ένα οδικό ταξίδι θα μπορούσε επίσης να αποδειχθεί διασκεδαστικό. Οδηγήστε σε ένα χαριτωμένο μικρό πανδοχείο για μεγάλο και χαλαρό πρωινό ή περιπλανηθείτε σε ένα γραφικό μέρος της πόλης.

   

  astro-live.gr

 • Δείτε επίσης...