filiko-pierikosΜε 2-1 επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα ο Πιερικός στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση που έδωσε η ομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 600 φίλαθλοι του Πιερικού αλλά και αρκετοί Γιαννιώτες
που ταξίδεψαν στην Κατερίνη, αψηφώντας τον καύσωνα.
Στο 15ο λεπτό τα Γιάννενα άνοιξαν το σκορ, όταν ύστερα από σέντρα  του Ντε Βισέντι από πλάγια και δεξιά, ο Κώτσιος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα
του Καρακούτση. Ο Πιερικός αντέδρασε και σε σέντρα του Πέντα στο 43΄,
με κεφαλιά ο Λαζαρίδης στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκουγκουλιάς κάνει με δεύτερη κεφαλιά το 1-1. Στο 61ο λεπτό, η ομάδα της Κατερίνης θα πάρει τη νίκη, ύστερα από σέντρα του Γιάννη Λαζαρίδη,  ο Κωνσταντινίδης κάνει το 2-1 με όμορφη κεφαλιά.
Ο Πιερικός άφησε ικανοποιημένους τους φιλάθλους του. Με δεδομένο την χρονική εποχή και την προετοιμασία την οποία διανύει ο σύλλογος της Πιερίας, τα πρώτα δείγματα της ομάδας που χτίζει ο Γιώργος Χατζάρας είναι ενθαρρυντικά. Επόμενο φιλικό παιχνίδι είναι της Παρασκευής 13/8,  με τη Λάρισα στην Κατερίνη.  
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ): Καρακούτσης (46΄Γουμάγιας), Παπαγεωργίου (55’ Λαζαρίδης Γ.), Δήμου (86’ Δημητρίου), Τασίδης (55’ Κοντεών), Γουσούλης (55’ Νίκου), Χατζής (55’ Τόσκας), Λαζαρίδης (46’ Σβόιτς), Πέντα (55’ Μήτρου), Πορτουλίδης (59’ Παυλίδης), Μιλόσκοβιτς (56’ Σεχολάρι-86’ Σεχολάρι), Γκουγκουλιάς (46’ Κωνσταντινίδης).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕΜΟΛ): Κηπουρός (46’ Σικαλιάς), Ντάσιος (46’ Χρηστάκος), Κώτσιος, Πάντος, Σιαλμάς (46’ Σκούφαλης), Ντε Βισέντι (46’ Τζάνας), Ανδράλας, Μπουχάν (59’ Βαρτζιώτης), Μπακαγιόκο (59’ Κουτσοσπύρος), Κεϊτά (46’ Κυριάκος), Βάντερσον (85’ Νικολόπουλος

Ο Αντώνης Τσικαδέρης στον Πιερικό

Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ο Αντώνης Τσικαδέρης, που προέρχεται από την πολύ καλή περσινή ομάδα Νέων του Πιερικού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά από ένα σήριαλ διαπραγματεύσεων, που είχε να κάνει με το αν παραμείνει στην ομάδα της Πιερίας ως επαγγελματίας ή όχι (κάτι που ο παίχτης δε δέχτηκε), ανήκει στο έμψυχο υλικό της ΠΑΕ Πιερικός. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, είναι το αν δοθεί δανεικός όπως και οι άλλοι ¨μικροί¨ της Κατερινιώτικης ομάδας ώστε να πάρει παιχνίδια, ή θα παραμείνει περιμένοντας την ευκαιρία, στο δυναμικό του Πιερικού. Η στήλη μας χαιρετίζει αυτή την εξέλιξη, μιας και δίδεται η ευκαιρία σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή από την Πιερία, να φορέσει τη φανέλα της ιστορικής ομάδας της πόλης μας.

Λύθηκε του Τσιτλακίδη

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Κωνσταντίνου Τσιτλακίδη. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστούν τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Τα διαρκείας του Πιερικού

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2010-2011. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Πιερικού (Κύπρου 2) και στο τηλέφωνο 23510 47850.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:
VIP (ΘΥΡΑ 3): 300€
ΘΥΡΕΣ 2-4: 200€
ΘΥΡΑ 5: 100€
Η είσοδος για τους μαθητές και τις  γυναίκες θα είναι ελεύθερη.