----Συνάντηση με τον Δήμαρχο Δίου Γρηγόρη Παπαχρήστο και την Αντιδήμαρχο πολιτισμού, Μαρία Τσιμήτρη είχε χθες το μεσημέρι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΕΠΟ κ. Γιάννης Ντζούφρας συνοδευόμενος από το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Πιερίας κ. Καρέκλα Κων/νο, προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες και να προχωρήσουν σε μνημόνιο συμφωνίας μεταξύ του Δήμου Δίου και της ΕΠΟ, για τη διεξαγωγή των αγώνων τελικής φάσης του πρωταθλήματος Νέων Euro 2012, που διοργανώνει η  ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΟΥΕΦΑ τον Ιούλιο του 2012.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν την επίσκεψη του κ. Ντζούφρα προηγήθηκε επίσκεψη της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΟ στην Πιερία, όπου μετά από έρευνα κρίθηκαν κατάλληλα για τη διεξαγωγή των τελικών αγώνων του πρωταθλήματος Euro 2012, το δημοτικό γήπεδο Κατερίνης και του Δ.Δ. Βροντούς στο Δήμο Δίου.

Ο υπεύθυνος της ΕΠΟ δήλωσε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τις αθλητικές υποδομές στο Δήμο Δίου, τα γήπεδα ποδοσφαίρου όλων των Δ.Δ., το αθλητιατρικό κέντρο, το κλειστό γυμναστήριο, το ποδοσφαιρικό κέντρο της ΕΠΣ στη Ν. Έφεσο, ακόμα και το Αεραθλητικό Κέντρο στην Κον/σα.

Ο Δήμαρχος Δίου ευχήθηκε στον κ. Ντζούφρα καλή επιτυχία στη διοργάνωση  του πρωταθλήματος και διαβεβαίωσε πως από την πλευρά του Δήμου θα γίνει το καλύτερο δυνατό για την επιτυχία των αγώνων.

Από την πλευρά του, ο κ. Ντζούφρας ευχαρίστησε τον κ. Παπαχρήστο για την άψογη φιλοξενία και την θετική διάθεση του για συμβολή του Δίου στη διεξαγωγή του Euro 2012.