Υλικά

20 φετούλες από γαλλική μπαγκέτα, κομμένες πλάγια
1 φλιτζάνι μαγιονέζα
1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
1 κουτ. σούπας κάππαρη ψιλοκομμένη
1 κοφτό κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
20 γαρίδες βρασμένες, ξεφλουδισμένες
1 βαζάκι μπρικ, 25γρ. περίπου

Διαδικασία

Ετοιμάζουμε την πικάντικη μαγιονέζα: Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τον πελτέ, την ψιλοκομμένη κάππαρη και την πάπρικα.

Κόβουμε πλαγίως την μπαγκέτα σε 20 φετούλες και τις αλείφουε με το μείγμα της μαγιονέζας.

Τοποθετούμε επάνω από μία γαρίδα και στο κέντρο 3-4 μπαλίτσες από το μπρικ. Βάζουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε.

 

Πηγή: olivemagazine.gr