tsimponidis

Δύσκολη υπόθεση να θες να βαφτίσεις το ψάρι σε κρέας, αλλά ευτυχώς υπάρχουν 4 κρατικά  κανάλια που προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψή τους σε μια κατάσταση που ζούμε στην καθημερινότητά  μας!

Δεν χρειάζεται κανένας ειδικός τεχνοκράτης ή επιστήμονας για να μας πει πόσοι Έλληνες Μακεδόνες και όχι μόνον, ήταν την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο ανεπανάληπτο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Οργή λαού για τα όσα ακούμε ακόμη κι αυτές τις ημέρες από την γνωστή γραφική μειοψηφία των λίγων και κολλημένων στις καρέκλες τους!

Θεωρώ υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τους σύντεκνους από την Κρήτη που παραβρέθηκαν στο συλλαλητήριο της Μακεδονίας μας και απέδειξαν το πόσο συμπάσχουν μαζί μας στο μείζον αυτό θέμα!

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στην πλειοψηφία του κόσμου η απουσία της ΕΡΤ από την ζωντανή μετάδοση του συλλαλητηρίου της Μακεδονίας μας, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται βέβαια. Κρίμα, γιατί από εμάς πληρώνεται η ΕΡΤ και δεν επιτρέπεται να κάνει τα χατίρια κανενός κυβερνητικού! (Κι αυτό το υποστηρίζω χτες, σήμερα αλλά και αύριο, που αλλάζει η όποια κυβέρνηση!)
Τα κανάλια 4Ε, ATLAS TV, ΒΕΡΓΙΝΑ TV αλλά και το TV 100 ξελάσπωσαν τελικά την κατάσταση, όσον αφορά την ζωντανή μετάδοση του συλλαλητηρίου προκαλώντας την θυμηδία των Ελλήνων φορολογουμένων πολιτών, όπου και αν ανήκουν!

Ένα ανιδιοτελές ΕΥΓΕ στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Γεώργιο για την σημαντική προτροπή του προς τις τοπικές μας εκκλησίες, σχετικά με τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης! Απέδειξε ότι είναι στο ύψος των περιστάσεων και πολύ σωστά αποφάσισε να πάρει αυτήν την πρωτοβουλία, για την οποία η πλειοψηφία των Πιεριέων των ευγνωμονούμε!

Είναι ανάξιες λόγου και σχολιασμού η σάτιρα και η ειρωνεία που επιχείρησε να κάνει εκπομπή ιδιωτικού καναλιού γνωστής τηλεοπτικής παρουσιάστριας!

Αγαπητέ Υπουργέ Πολάκη, ώστε όλοι αυτοί που πήγαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήταν νοσταλγοί της χούντας ε; Να χαίρεστε την Δημοκρατία την οποία θεωρείτε ότι έχουμε και την υπηρετείτε!

Φοβάμαι βέβαια πως αν κάνουμε μια δημοσκόπηση για την 21η Ιανουαρίου, ο κόσμος θα την θυμάται περισσότερο για την πρεμιέρα του τηλεοπτικού πονήματος «Survivor» παρά την ημέρα του συλλαλητηρίου στην συμπρωτεύουσα, για το όνομα της Μακεδονίας μας! Και πείτε εσείς ό,τι θέλετε…

Τον ΕΝΦΙΑ, τον ΕΝΦΙΑ, φίλες και φίλοι φορολογούμενοι πολίτες που τυγχάνει να έχετε τίποτα ακίνητες περιουσίες που δεν αξίζουν δεκάρα τσακιστή. Και μην νομίζετε ότι ξεμπερδέψαμε για το 2018, αφού από το καλοκαίρι οι αγαπητοί συγκυβερνώντες σκοπεύουν και πάλι να βάλουν μπρος τις μηχανές της είσπραξης του ζεστού χρήματος για να μαζέψουν άλλα 3 δις Ευρώ, περίπου!

Παρ’ ολίγον και θα απολαμβάναμε την Ραχήλ Μακρή να εγκαταλείπει την πολιτική και να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Survivor». Δυστυχώς όμως δεν τα «βρήκανε» με την παραγωγή και χάσαμε όλοι μας ένα μοναδικό θέ(α)μα!

Κι όπως πολύ σωστά λέει το σποτ γνωστής μάρκας κλιματιστικών, που προβάλεται στην TV αυτήν την περίοδο: το Ευρώπουλο μετακόμισε στην Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη και δεν λέει να επαναπατριστεί στην Ελλάδα. Σποτ με μήνυμα που έχει πολλές προεκτάσεις!

Πέρασε κατά πολύ τον δικό μας τον ΓΑΠ ο πρώην πλανητάρχης Μπάρακ Ομπάμα, που έκανε μια ομιλία έναντι αμοιβής μόλις 400.000 δολάριων. Ενώ ο ΓΑΠ αρκείτο σε 40.000-50.000 δολάρια. Θα μου πείτε, υπάρχει μέτρο σύγκρισης; Ε ναι…

Ο Ρατζίπ Ερντογάν αντιπροσωπεύει το άκρον άωτον του λαϊκισμού στην γείτονα. Παράδειγμα ηγέτη προς αποφυγή. Απόλυτος δικτάτωρ με ανθρώπινο προσωπείο. Δυνάστης των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ εντός αλλά και εκτός. Δεν αξίζει καμιάς απολύτως εμπιστοσύνης από κανέναν μας! Το εννοώ και το πιστεύω…

Το αν πήγα ή όχι στο μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία μας αφορά μόνον εμένα και ας μου κάνουν την χάρη κάποιοι υπερπατριώτες και υπερμακεδόνες. Δεν απολογούμαι σε κανέναν παρά μόνον στον Θεό!

Απύθμενο το θράσος αυτών της ΕΡΤ που θέλουν να βγουν κι από πάνω για την μη δημοσιογραφική ζωντανή κάλυψη του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη! (Και ας το προσέξουν αυτό στο μέλλον όποιοι κυβερνήσουν και άρα θα ελέγχουν την ΕΡΤ!)

Διευκρίνιση: τις Τατιάνες και τις τατιανιές τους, εσύ τηλεθεατή με τον τρόπο σου, τους έδωσες το δικαίωμα να ανοίγουν το στόμα τους και να λένε ό,τι
θέλουν. Μην παραπονιέσαι και μην παρεξηγιέσαι λοιπόν. Φρόντισε να διορθώσεις την κατάσταση αλλάζοντας κανάλι!

Το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50.000 Ευρώ κατέβαλε ο τηλεοπτικός ΣΚΑΪ στη δημοφιλή τηλεπερσόνα Ελεονόρα Μελέτη για την απόλυσή της και μάλιστα ενώ ήταν έγκυος. Καθόλου άσχημα την σήμερον ημέρα, που οι γαλαντομίες των καναλιών έχουν εξαλειφτεί τελείως, αφού τα φράγκα εξαφανίστηκαν από την πιάτσα!

Ώστε σεβαστέ Υπουργέ της κυβέρνησης κ. Κοντονή είπατε πως «αν ήμασταν πολιτισμένο κράτος θα έπρεπε εδώ και 30 χρόνια να κάναμε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς»; Αυτήν την πολιτική πρέσβευε τόσα χρόνια η αριστερά; Θα μου πείτε, «ποια αριστερά!!!» και θα έχετε και δίκιο βέβαια…

Να συγχαρώ τον συντοπίτη μας Πιεριέα και συμμαθητή μου Θανάση Μαντζούκα, για την προαγωγή του σε Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας. Μας κάνετε πολύ υπερήφανους και εύχομαι και ακόμη πιο ψηλά!

Επιμύθιο: Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση στην υπηρεσία του Έλληνα πολίτη που καθημερινά την πληρώνει ετσιθελικά!