Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν σύσσωμοι οι Πιεριείς στον Βουλευτή Φώντα Μπαραλιάκο! Στην πολιτική του εκδήλωση την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, πολίτες από όλον τον νομό, εκπρόσωποι τοπικών φορέων  και της τοπικής αυτοδιοίκησης, κατέκλυσαν την ΕΚΑΒΗ σε έναν ραντεβού που πραγματοποιείται με την ίδια επιτυχία για 2η χρονιά.

Ο Βουλευτής με μία ομιλία αθηναϊκών προδιαγραφών παρουσίασε το έργο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ επισήμανε και τα όσα κατακτήθηκαν για την Πιερία σε συνεργασία πάντοτε με τους Πιεριείς, πολίτες, φορείς και ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού.

Η αίθουσα είχε διαμορφωθεί κατάλληλα με ειδικό φωτισμό και οθόνες, προκειμένου οι πολίτες να παρακολουθήσουν με άνεση και ενδιαφέρον, αλλά και να αποδοθεί τιμή στους υψηλούς συμμετέχοντες.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απέστειλε εγκάρδιο χαιρετισμό εξαίροντας το ήθος και την εργατικότητα του Μπαραλιάκου, ενώ πλήθος υπουργών, υφυπουργών και βουλευτών είχαν επίσης αποστείλει χαιρετισμούς με εγκωμιαστικά σχόλια. Η Ευρωβουλευτής Ασημακοπούλου έδωσε παρών μιλώντας για τον πολιτικό και οικογενειάρχη Φώντα Μπαραλιάκο, τονίζοντας μάλιστα το ενδιαφέρον του βουλευτή για τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Η πιο ωραία έκπληξη έμεινε για το τέλος, καθώς σε όλους διανεμήθηκε μία καλαίσθητη και ενημερωτική εφημερίδα για τα πεπραγμένα των 3,5 ετών. Μαθαίνουμε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει και διαδικτυακά!