Αγαπητοί μου φίλοι και συνδημότες, η εκλογική διαδικασία έφτασε στο τέλος της και σιγά-σιγά επανερχόμαστε όλοι στους καθημερινούς μας ρυθμούς. Για εμένα ωστόσο η επιστροφή θα είναι διαφορετική, γιατί παρόλο που δεν πέτυχα τον στόχο της εκλογής, θα έχω μαζί μου ως οδηγό τις 468 ψήφους σας που δείχνουν την εμπιστοσύνη σας και είναι η βάση να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να διεκδικώ την πρόοδο του τόπου που όλοι αγαπάμε.
Σας ευχαριστώ όλους και συγχαίρω τους συνυποψήφιους μου που εξελέγησαν και θα μας εκπροσωπήσουν στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Ευχαριστώ επίσης τον Δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλιο και όλη την ομάδα της Σύνθεσης μέσα από την οποία απέκτησα πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις!

Αλλά πάνω από όλα ένα ευχαριστώ στην οικογένειά μου! Στη σύζυγό μου Ελένη και στους γονείς μου, γιατί στάθηκαν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα, ως πολύτιμοι πυλώνες ηρεμίας και εμψύχωσης.

Να είστε όλοι καλά!

Γιάννης Γ. Ζτάνης

#ευχαριστώ #Γιάννης_Ζτάνης #468 #δημοτικές_εκλογές_2023 #ΣΥΝΘΕΣΗ #Βαγγέλης_Γερολιόλιος #Λεπτοκαρυά #Δήμος_Δίου_Ολύμπου #Πιερία #ztanis #giannis_ztanis #leptokarya #dionolympus #dimos_diou_olympou #pieria