Απολογιών συνέχεια σήμερα στα Δικαστήρια Κατερίνης για την υπόθεση με τα διπλώματα οδήγησης. Ενώπιον του Ανακριτή πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα οι έξι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, οι οποίοι κατηγορούνται ότι «διευκόλυναν», με το αζημίωτο, στην έκδοση δεκάδων αδειών οδήγησης διαφόρων κατηγοριών και πιστοποιητικών επαγγελματικής ικανότητας (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Χθες, Σάββατο, απολογήθηκαν ιδιοκτήτες και υπάλληλοι σχολών οδήγησης, οι οποίοι με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβολή χρηματικής εγγύησης (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ), ενώ μια μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή, ελεύθεροι είχαν αφεθεί μία ακόμη ιδιοκτήτρια σχολής οδήγησης και πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας της Πιερίας. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση έγινε γνωστή την προηγούμενη Δευτέρα 22 Μαρτίου με τη σύλληψη συνολικά 14 ατόμων ύστερα από πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ).

 

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)