Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η πολύωρη διαδικασίας της απολογίας των ιδιοκτητών σχολών οδήγησης, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα που έδινε παράνομα διπλώματα σε υποψήφιους οδηγούς. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Ο Ανακριτής, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί, αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι με χρηματικές εγγυήσεις και περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, στον έναν εκ των κατηγορουμένων επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 15.000 ευρώ, ενώ στους υπόλοιπους χρηματική εγγύηση από 5.000 ευρώ. Σε όλους απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα και επιβλήθηκε η υποχρέωση της παρουσίας στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα κάθε 1η και 15η κάθε μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Παρασκευή είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους δύο ακόμη εκ των κατηγορουμένων ιδιοκτητών σχολών (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Η διαδικασία συνεχίζεται αύριο με τις απολογίες των εργαζομένων στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχαν συλληφθεί την προηγούμενη Δευτέρα 22 Μαρτίου και είχαν οδηγηθεί σε Εισαγγελέα και Ανακριτή την Τρίτη, λαμβάνοντας προθεσμία για να απολογηθούν.