Συστατικά
420 γρ. φύλλα σφολιάτας
50 γρ. σάλτσα BBQ
4 λουκάνικα, Φρανκφούρτης
1 κ.γ. ρίγανη
50 γρ. mix τυριών
1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για το σερβίρισμα
κέτσαπ
μουστάρδα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190ο C στον αέρα.
Απλώνουμε τη σφολιάτα στον πάγκο εργασίας μας και την κόβουμε στη μέση από τη μικρή πλευρά.
Στο κέντρο της κάθε σφολιάτας απλώνουμε τη σάλτσα bbq, βάζουμε τα λουκάνικα και πασπαλίζουμε με τα τυριά.
Απλώνουμε περιμετρικά τον αραιωμένο κρόκο και τυλίγουμε σε 2 ρολά.
Μεταφέρουμε τα ρολά σε ταψί με λαδόκολλα και κόβουμε το κάθε ρολό σε τέσσερα κομμάτια. Αλείφουμε με τον αραιωμένο κρόκο όλη την επιφάνεια από τα λουκανικοπιτάκια και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
Σερβίρουμε με κέτσαπ και μουστάρδα.
Πηγή: akispetretzikis.com