Ο Συνδυασμός ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ-ΔΗΜΟΤΗ ολοκληρώνει σήμερα το βράδυ την πολύμηνη προεκλογική του εκστρατεία για τις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου, 2019 με την τελευταία Πορεία Ενημέρωσης των Κοινοτήτων, αυτή τη φορά στην Καρίτσα, την γενέτειρα του Υποψηφίου Δημάρχου και Επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Πέτρου Κιάφα.

Μετά από μια σειρά Ενημερώσεων σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Δίου-Ολύμπου, η 1η κατά σειρά προεκλογική ομιλία του κ. Κιάφα πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο θεατράκι του πάρκου του Λιτοχώρου, η 2η ομιλία στον Πεζόδρομο της Λεπτοκαρυάς με πολύ μεγάλη προσέλευση  στην οποία ανέλυσε τις δράσεις που έχει σχεδιάσει για τον Τουρισμό, ενώ η 3η του ομιλία στην Πλατεία της πολύ βροχερής Κονταριώτισσας με τον κόσμο να συνωστίζεται κάτω από τις ομπρέλες για να τον ακούσει να αναλύει θέματα για την αγροτική ανάπτυξη και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

Η προεκλογική εκστρατεία του κ. Κιάφα χωρίς οξύνσεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις, ολοκληρώνεται με επιτυχία με γνώμονα την συνέπεια των λόγων του, την ενωτική του διάθεση ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ, το ξεκάθαρο Πρόγραμμα του για την Ανάπτυξη του Δήμου, με ξεκάθαρα επιχειρήματα και χωρίς μεγάλα λόγια.

Ζητούμε τη ψήφο σας για να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων μας, να πραγματοποιήσουμε το Όραμά μας που είναι και όραμα όλων σας.

Έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε δυνατά μπροστά. Με νέες ιδέες – Νέους ανθρώπους και Νέα Δημοτική Αρχή.