Υλικά
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες από κόντρα ή σπάλα
Για τη μαρινάδα
1 φλιτζάνι κρασί κόκκινο
¾ φλιτζανιού ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 φύλλο δάφνης
1 κουτ. σούπας ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη
1 κουτ. σούπας θυμάρι
1 κουτ. σούπας κόκκους πιπεριού σπασμένους

Διαδικασία
Σε γυάλινο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας και βυθίζετε μέσα τις μπριζόλες.

Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 4-5 ώρες, γυρίζοντας κάθε 20 λεπτά τις μπριζόλες με τσιμπίδα.

Τις βγάζετε από τη μαρινάδα, αλατίζετε και τις ψήνετε στα κάρβουνα σε δυνατή φωτιά, για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά. Συνοδεύετε με πατάτες τηγανητές ή ψητές.

 

Πηγή:olivemagazine.gr