Scroll to top

Ζώδια 25/2: Απλοποιήστε τα πράγματα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


- 25 Φεβρουαρίου 2020

 •  

   

  Λίγο μετά την νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή συναντιούνται στον ουράνιο θόλο. Η σύνδεση αυτή φωτίζει και φέρνει στην επιφάνεια άλυτα ζητήματα επιτρέποντας στο μυαλό μας να συνδεθεί ξανά με εγκαταλελειμμένες ιδέες που ωστόσο έχουν να δώσουν κάτι στο παρόν. Η Σελήνη ευγενικός χορηγός μέχρι το βράδυ στο ίδιο ζώδιο, στους Ιχθύες, επιτρέπει να γίνει σωστή αφομοίωση και διεργασία. Από το βράδυ και μετά το σκηνικό αλλάζει. Η Σελήνη στον Κριό μας παροτρύνει να δράσουμε περισσότερο παρορμητικά, εξωτερικεύοντας όσα δεν μας είναι τόσο εύπεπτα.

   

  Κριός

  Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή και πιθανά θα αισθάνεσαι έξω από τα νερά σου μέχρι το βράδυ, όπου το σκηνικό αλλάζει θετικά προς εσένα. Ιδέες και σκέψεις γεμίζουν το μυαλό σου και πιθανά θα μπορέσεις να βρεις την αρχή του κουβαριού σε κάτι που σε απασχολεί ή/και νιώθεις κούραση. Δώσε σημασία σε λεπτομέρειες γιατί η διαίσθηση σου είναι πολύ ενεργή. . .

   

  Ταύρος

  Είναι μια καλή μέρα να ασχοληθείς με κοινωνικά θέματα είτε αυτό σημαίνει να βγεις και να βρεθείς με φίλους και ανθρώπους που αγαπάς είτε να σκεφτείς τρόπους που θα βοηθήσουν το κοινωνικό σου προφίλ. Σκέψεις μπαίνουν σε τάξη και καλό θα ήταν να συζητήσεις με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι τις ιδέες σου. Άνοιξε ένα παράθυρο επικοινωνίας εκεί που νιώθεις πως θα σου φέρει φρέσκο αέρα. . .

   

  Δίδυμοι

  Η ενέργεια σου είναι στα ύψη αλλά πιθανά να νιώθεις μπερδεμένος/η από τις πολλές σκέψεις και είναι κατάλληλη στιγμή να προσπαθήσεις να ταξινομήσεις τα γεγονότα και τα συναισθήματα που νιώθεις. Δώσε προτεραιότητες στην εργασία σου και έλα σε επαφή με τις πραγματικές σου επιθυμίες ανεξάρτητα τι σου λένε οι γύρω και ο θόρυβος μέσα στο κεφάλι σου. . .

   

  Καρκίνος

  Σήμερα είτε θα ήθελες να βρίσκεται εκτός του τόπου που βρίσκεσαι είτε το μυαλό σου ταξιδεύει πολύ μακριά. Παρόλο αυτά δίνεται η ευκαιρία μέσα από αυτό το νοητικό ταξίδι να έρθεις σε επαφή και να εξερευνήσεις άλυτα ζητήματα που έχεις μέχρι τώρα και κυρίως να πιστέψεις σε σένα και τις ικανότητές σου. Είναι καλή στιγμή για επανεξέταση. . .

   

  Λέων

  Είναι αρκετές μέρες που το σύμπαν προσπαθεί να σε φέρει σε επαφή με βαθιές επιθυμίες που χρειάζεται αυτή την στιγμή να μετασχηματιστούν, να πάρουν νέα μορφή, να αναγεννηθούν. Μαζί με αυτές αλλάζεις και εσύ, μεταμορφώνεσαι και έχεις την ανάγκη να φέρεις αυτές τις μετασχηματισμένες επιθυμίες με κάποιον τρόπο στην επιφάνεια. Τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και δεν έχεις κάνει ακόμη; Σχετίζεται με κάτι που φοβάσαι πολύ και χρειάζεται να έρθεις σε επαφή. Αναθεώρησε απόψεις. . .

   

  Παρθένος

  Μακροχρόνιες συνδέσεις και συνεργασίες σε απασχολούν αυτή την στιγμή και σήμερα θα έρθουν νέες ιδέες που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς. Θα μπορέσεις να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και να δεις πως μπορείς να φέρεις την ισορροπία και να συνεργαστείς περισσότερο δημιουργικά προς ένα κοινό όφελος. Ζητήματα επανεξετάζονται. . .

   

  Ζυγός

  Αυτή την στιγμή δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου αποδεικνύοντας στους γύρω αλλά κυρίως σε σένα την αξία σου και πόσο τυχεροί είναι οι άνθρωποι γύρω που σε έχουν μαζί τους. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το ξεχνάς κυρίως την στιγμή που ψάχνεις την επιβεβαίωση για το πόσο σημαντικός/ή είσαι. . .

   

  Σκορπιός

  Οι φόβοι και οι ανασφάλειες δεν ταιριάζουν στην συγκεκριμένη μέρα και καλό θα ήταν να αφεθείς σε εμπνεύσεις και να προχωρήσεις δυναμικά σε αυτό που νιώθεις πως πραγματικά αξίζει να ασχοληθείς. Παλαιότερες σκέψεις έρχονται αυτή την στιγμή στο μυαλό σου για επανεξέταση. Είναι σημαντικό να γίνει αυτή η διεργασία. . .

   

  Τοξότης

  Οικογενειακά ζητήματα ή κάτι που αφορά το σπίτι σου θα μπορούσε να σε απασχολεί αυτές τις ημέρες και δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς δημιουργικές λύσεις αυτή την στιγμή. Είτε σχετίζεται με εσωτερικά θέματα της οικογένειας σου είτε σκέφτεσαι μια μετακόμιση ή αλλαγή στον χώρο είναι καλή στιγμή για να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις. . .

   

  Αιγόκερως

  Άνθρωποι αυτή την στιγμή είναι γύρω σου έτοιμοι να σε ακούσουν, να σου δώσουν ιδέες και να σε στηρίξουν σε κάτι που θέλεις. Επίσης μηνύματα που θέλεις να στείλεις μπορούν αυτή την στιγμή να βρουν ανταπόκριση αρκεί να κάνεις σωστή επιλογή παραληπτών. Η ευελιξία χρειάζεται να είναι στο κύριο μενού κατανοώντας κυρίως την θέση του άλλου. . .

   

  Υδροχόος

  Οικονομικά ζητήματα ενδέχεται να κινητοποιούνται αυτές τις ημέρες και είναι κατάλληλη στιγμή να βρεις την καλύτερη λύση. Αξίες αλλάζουν καθώς και όλα γύρω μεταβάλλονται και δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσεις, να ξανά σκεφτείς και να δώσεις νέες προτεραιότητες στην ζωή σου. . .

   

  Ιχθύες

  Πολλά πλανητικά δρώμενα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στο ζώδιο σου και μπορούμε να πούμε πως το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου. Δίνει την ευκαιρία να βρεις νέους τρόπους έκφρασης, να ακολουθήσεις μια δημιουργική οδό, να κάνεις μια νέα αρχή και να προσεγγίσεις με νέο τρόπο τα τρέχοντα της ζωής σου. Μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση ευνοείται αν το θελήσεις. . .

   

   

  Πηγή: astroguide.gr

   

 • Δείτε επίσης...